Jag har haft en träningsblogg i nästan nio år men förundras fortfarande av hur sjukt härligt det känns i kroppen efter ett träningspass. Jag tog mig ut på lunchen och sprang vad jag gissar är en femkilometrare. Det var vår i luften; många plusgrader och lite sol. Jag chansade och drog på mig årets första par vårtights. Oh, den känslan!

Det var inga tights som helst utan ett par sprillans nya kompressionstights från Craft: delta compression long tight. Eftersom det är kompression sitter de stadigt men är ändå mjuk i midjan. Graden av kompression är anpassat så att det känns tightare över vaden än på t.ex. låret.

Jag trodde att jag skulle frysa men mitt klädval var alldeles perfekt. Upptill hade jag en tunn underställströja och en tunn löparjacka – men jag vågade inte lämna varken mössa eller vantar hemma.

Mina tights är svarta med “berry” som kontrastfärg, men här finns de i lila och i kort modell.

[insert]kompression craft delta 01[/insert][insert]kompression craft delta 02[/insert]

Inlägget innehåller affiliatelänkar

0