Inser när jag skriver den här rubriken att jag undermedvetet snyltat på PT-Fias nya bok men det är inte min mening. Däremot tycker jag att ni ska spana in den här.

Jag är en listjunkie av rang och trivs oändligt bra med det. Jag älskar en skön lista, blandat med allt mellan himmel och jord. Det går ett lugn genom kroppen när jag bygger listor, eller när jag bockar av dem.

With no further ado så är det här min topplista för veckan, med grejer jag ska se till att göra:

1. Käka måndagsmiddag med min kille ute på toppkrog som jag inspirerats av den här tjejen att gå till. Älsk på att bli inspirerad oavsett vad det gäller. Särskilt ärligt genuina tips.

2. Möten. Har lunchdejtat trevlig kommande bloggstjärna idag och ska komma klämma in så många möten jag hinner när jag är i Stockholm dessa dagar.

3. Känna svettdroppar mot ryggen: jag har 5 backpass kvar att bocka av och jag tar sikte mot minst två denna vecka.

4. En annan grej är att jag vill träna minst ett pass med solglasögon på näsan. Det ställer krav på sol alltså, men inget annat. Jag är en enkel tjej och så vidare.

5. Våfflor! Jag gjorde våfflor för någon vecka sedan och ska dra fram våffeljärnet vid varje kommande Årebesök. De äts antingen på balkongen efter avslutad skiddag eller inomhus med berget utanför fönstret de dagar man knappt ser det på grund av grått och dimmigt.

6. Bubbel. Alltså, det är något särskilt när våren pirrar i kroppen och benen är bubbliga med spring. Jag är ingen rosetjej och definitivt ingen ölbrud. Jag är en bubbeltjej; måndag som lördag, tisdag som fredag.

7. Jag och en kompis simmade ett pass på Holiday Club förra veckan och det ska jag göra den här veckan också. Perfekt komplementträning. Här skrev jag ner mina tankar om simning.

8. Paket! Alltså, brytningstiden mellan vinter och vår och sommar och höst betyder kollektionsbyten i butik och nya träningskläder att pirrigt sätta på sig tack vare utskick från trevliga PR-byråer som vill visa upp kommande nyheter. Träningskläder är en av mina största inspirationskällor i träningsväg. Jag har en vänstersko av nya Adidas Ultra Boost hemma; som kom via bud i ett stort cylinderformat rör. En vänstersko gör såklart ingen glad – om man inte har högerskon också men den får jag hämta ut vid ett senare tillfälle. Känslan kan jag dock tala mig varm om redan nu. Åh vad jag ser fram emot långlöpning i dessa!

9. Ibland växer sig projekt och tankar starka någonstans i maggropen. Jag ska ta nya steg på okända marker och växla upp ett snäpp. Älsk på magkänsla rent generellt (dock ej mensvärk och annat magont)!

10. Hazel. Min lilla vän som jag saknar efter några dagars frånvaro. Hon är hos sin andra ägare – min mamma. Vi har delad vårdnad vilket är lika mycket en pusselbit i min livsdesign som i hennes. Äpplet faller inte långt från trädet.

[insert]IMG_7103 sara marmot åre[/insert]

0