Hela Sverige verkar ligga inbäddat i sol den här helgen verkar det som; från norr till söder. Solen skiner i Åre och sken synnerligen när jag var ute vid Tännforsen på jobb.

Tännforsen är Jämtlands största besöksmål och framförallt Sveriges största vattenfall; men jag har då aldrig förut hört talas om kyssarnas bänk eller Näckens udde. Det är tydligen här man ska sitta, i tystnad nedanför fallet, och se solen gå upp över Åreskutan.

Vad jag dessutom vet är att det numer finns en tävling om vem som är snabbast i vattnet på året; och 2015 års upplaga har redan gått av stapeln – några tjejer har redan badat där. Bildbevis finns på Tännforsens insta. Hujedamej!

Helgen ligger framför mig och jag är glad på det stora hela. Att jag faktiskt känner mig uttråkad är ett vårtecken; det ligger och grubblar och jag är högst medveten om det och att det liksom är en tvärtomkänsla av något slag.

Fina vännerna Åsa och Viktor kom upp i onsdags kväll och jag är så himla glad över att de får en solig helg. Såhär ser det ut på Åsas blogg från igår!

Och såhär såg Tännforsen ut i svartvitt. Går dånet fram genom bilderna?

[insert]tännforsen 03[/insert][insert] tännforsen 02[/insert][insert] tännforsen 01[/insert]

0