Åh vad jag önskar att jag kunde dela mig i flera bitar ibland. Springa längs med havet i vårtights och utan mössa, åka skidor på fjället i marssol med termos i ryggsäcken, sitta på uteservering i Stockholm eller åka på vårweekend till Europastorstad där det redan blommar.

Idag har jag inte gjort något av det där. Jag har suttit i soffan vad som kändes som evighetslänge och kollat Vasaloppet innan jag och Hazel åkte bort en sväng för att utforska en stig som jag varit nyfiken på hur länge som helst. När vi kom hem fick jag ett städryck och lassade tvättmaskinen full och nu sitter jag här med kalendern uppslagen och sneglar mot en ny vecka.

Kvällarna är ännu oplanerade men till helgen ser jag fram emot att få besök av mina vinterdyrkande vänner Åsa och Viktor. Eftersom jag har siktet inställt på massvis med backintervaller under mars så är det bäst att jag fortsätter med dem i samma fart som jag börjat.

Ett av mina bryderier för veckan är om jag ska byta däck på crossen och sätta på mina grovmönstrade istället för dubben.

[insert]sararonne[/insert]

0