Jag fick ett mail om att testa en vattentålig telefon – en Sony Xperia Z3 Compact. Kanske är det denna telefon som ska locka över mig från Appleträsket? Eftersom jag ville testa dess vattentålighet så lade jag den i handfatet och spolade massa vatten; och den blev inte ens blöt.

Jag ser fram emot att ta med mig telefonen ut på löprunda i ösregn. Eller allra helst; sätta den i bakfickan på cykeljerseyn en dag då man ger sig ut i solsken men möts av blixt och dunder. Som den här dagen. Jag har nog aldrig varit blötare. En vattentät Sony Xperia Z3 hade varit perfekt då. Eller varma sommardagar så solen skiner och himlen är blå och jag står nervöst på en SUP-bräda och vill så gärna ta coola bilder men vågar inte ta telefonen med mig i fickan för man vet ju aldrig. Eller de dagar jag vill fota crawl under vatten. Möjligheterna med en vattentålig telefon blev helt plötsligt oändliga!

Men nog pratat om mig. För vet ni vad: nu kan du vinna denna telefon PLUS vattentåliga hörlurar med bluetooth PLUS en armhållare till telefonen när du är ute och springer. Vilket påskägg va!

Jag vill att det ska vara enkelt att tävla, så för att vinna denna Sony Xperia (inklusive hela träningskitet) vill jag att du kommenterar vilka möjligheter du ser med att den är vattentålig. Vill du som jag ta med mig den på cykeln eller på SUP-brädan? Eller kanske har du tappat för många telefoner i toan? Berätta varför du vill ha en vattentålig smartphone helt enkelt!

Ditt svar fungerar som din motivering och får vara hur lång – eller kort – som helst. Men, vi måste också ha en utslagsfråga så ange också hur mycket en Sony Xperia Z3 Compact kostar!

Lägg en kommentar (i kommentarsfältet) med svar på prisfrågan samt din motivering senast 9 april kl 23.59! Jag är jury. Vinnaren meddelas via mail.

**Update: tävlingen är avslutad och vinnaren Karin har meddelats via mail**

[insert]sony xperia z3 vattentålig telefon 01[/insert]

[insert]sony xperia z3 vattentålig telefon 03[/insert]

0