Din kropp är plattformen som din hälsa vilar på. En kropp som inte klarar av att leva är ingen rolig kropp. Alla kroppar förtjänar att få röra på sig, oavsett hur den ser ut. Den blir glad då. Och du blir glad.

Rörelse är inte förbehållet kroppar som redan är starka och tränade. Rörelse är till för alla; oavsett om det är på gymmet eller i spåret, på en cykel eller bredvid en skivstång.

De flesta av oss har lyxen att kunna välja vad vi vill göra och hur vi vill träna. De flesta av oss behöver inte slava under träningsprogram eftersom vi inte strävar mot att bli bäst i världen i vår träningsform. Att bli bäst är en hård fight som kräver  uppoffringar och som inte handlar ett dugg om hälsa. Den matchen kan istället du gå. Vad har du gjort idag som fått dig att må riktigt bra?

Jag har varit ute och lapat dagsljus på lunchen och när solen gick ner satte jag mig på trainern och trampade igenom ett gäng intervaller. Nu leker endorfinerna i kroppen och jag är värd en skön kväll i soffan med en trött hund i knät.

[insert]cykling trainer craft sara[/insert][insert]craft mesh superlight sara[/insert][insert]craft mesh superlight sara 03[/insert][insert]sara craft mesh superlight[/insert][insert] hazel jaktcocker 02[/insert]

Detta är en post i #blogg100.

0