Motivation är inte något man får, det är något man förtjänar.

Jag har aldrig riktigt förstått det där citatet. Jag har vridit och vänt på det och liksom aldrig förstått vad som menas. Plus det ger ingen gratisbiljett heller så känns som ett rätt jobbigt citat i allmänhet. Genvägar är ju som bekant rätt så härliga (när de funkar).

Men idag så fattar jag. Efter gårdagens kvalitetspass så är jag extremt pepp på vad den här dagen ska föra med sig. Det pirrar fortfarande i benen när jag tänker på gårdagens kilometrar i kvällsmörker och det är ju lite löjligt egentligen; jag gjorde ju en mil i löparskor senast i helgen och håller på med äventyr och upptåg mest hela tiden.

Det går inte att ta miste på att det är kvaliteten som jag saknar. Inte kvaliteten på äventyr men däremot kvaliteten på strukturen och minutrarna och pulszonerna. De behöver inte ta över hela mitt träningsliv; men jag är glad att de får ta lite mer plats.

Och nu när jag besegrade första tröskeln så fick motivationen mat. Jag skapade den.

[insert]ottsjö bliz sara IMG_8684[/insert] Kläder // Craft. Glasögon // Bliz (mina allra snyggaste).

0