Sedan jag började skriva den här bloggen i maj 2006 så har jag skrivit nästan 6200 blogginlägg och fått nästan 40 000 kommentarer. Jag har gått från att vara en renodlad träningsblogg till att skriva lite mer om livet men alltid haft ”välmående” som en röd tråd; oavsett om det handlar om smoothies eller resor. Jag har sällan gjort några större utsvävningar till att nischa in mig som något annat; jag hoppas att du som läser här inne ska bli glad av min blogg. Få en positiv känsla i bröstet.

Jag har aldrig haft några problem med att blogga; inspirationen kommer liksom till mig i såväl det stora som det lilla. Blogginläggen duggar rätt så tätt men ändå känner jag att det vore kul att hoppa på #blogg100 för att göra något som ligger utanför träningsbloggosfären. Jag kommer ändå sätta min prägel på det.

Min söndagseftermiddag har spenderats i bilen och som vanligt ger det mig massor av tid att tänka. Även om jag häromdagen konstaterade att jag trivs med mitt liv så är livet nästan alltid komplicerat. Tills dess att jag vänder tanken, det vill säga. Det är något jag jobbar med mycket; att förstå varför jag upplever något som ett problem och istället vända det till en möjlighet och något positivt. Och att det där problemet inte behöver forma mig eller besegra mig – utan inse att det är jag som kan ställa kraven och forma och besegra problemet. Den insikten är rätt så förlösande när jag går och grubblar på något.

[insert]sararonne hälsingland IMG_8971[/insert]

 

 

0

I samarbete med Svenska Spel