Solen skiner och himlen är blå. Livet är härligt och jag likaså. Eller något. Här är i alla fall fem andra grejer som är rätt sådär allmänt härliga.

> EOS lipbalm. Det rådde någon form av hype över denna lilla lipbalmboll för ett tag sedan och nu först, när mina läppar bränts och blåsts sönder de senaste dagarna, så har jag köpt den. Funkar superbra!

> Cykelbyxan för tjejer så att man inte halkar efter killarna under kisspauserna. Äntligen en smart lösning! Jag tävlar förvisso aldrig i just detta men andra gör ju det. Om inte annat är det skönt att inte behöva dra av alla tröjor och stå naken för att få av cykelbyxorna (som har hängslen) ute i en buske.

> Den här bloggundersökningen som fastställer vad du som bloggläsare gör, tycker och tänker. Fyll i den!

> Röhnisch och Lovisa Sandström drar igång sin virtuella löpträning för tjejer i början av april: Röhnisch running school. Lovisa har precis gett ut en snygg löparbok tillsammans med Jessica Almenäs: Stora löparboken för kvinnor som jag har bläddrat lite i. Kolla också in kommande boken “Lofsans mammaträning” som jag tror kan vara riktigt bra för rätt målgrupp!

> Sista tipset får bli en lokal variant. I Åre bor världsmästare i alla möjliga discipliner, så också i kaffe. Vill man dricka världsmästarkaffe ska man beställa det härifrån.

Vilka är dina bästa grejer idag som du bara måste dela med dig av? Kanske ett smoothierecept? Glada vårsneakers? En tjejmiddag ikväll? Påskplaner? Glada barn? Ett härligt träningspass? Berätta!

[insert]craft kurbits mössa sara[/insert]

0