Har du testat den nya chokladen med salta mandlar? Kanske gillar du den lika mycket som jag? Passa på och gör egen! Chokladbräck med salta mandlar är snyggt att lägga fram på fikafatet; kanske tillsammans med bräck med gojibär och chiliflakes – eller blåbär och flingsalt.

Det finns ungefär tusen olika smakkombinationer till din chokladbräck, om inte fler. Jag kan också tänka mig rostade pumpakärnor och chili eller lingonpulver kanske. Vad skulle du helst ha på?

Man kan också variera chokladen i det oändliga. Just idag använde jag choklad med 70% kakaohalt till min chokladbräck.

Det hela är superenkelt att göra: smält choklad i vattenbad och häll ut på bakplåtspapper. Strö över din topping. Låt stelna.

Gillar du choklad ska du också spana in det här:

> chokladdoppade fruktbitar

> everything chocolate (från Fanny)

> bounty bars (från Jessica)

[insert]chokladbräck 01[/insert][insert]chokladbräck 08[/insert][insert]chokladbräck 05[/insert][insert]chokladbräck 07[/insert][insert] chokladbräck 06[/insert]

Detta är ett blogginlägg i #blogg100

0