Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Vinn vattentäta Sony Xperia Z3

Jag fick ett mail om att testa en vattentålig telefon – en Sony Xperia Z3 Compact. Kanske är det denna telefon som ska locka över mig från Appleträsket? Eftersom jag ville testa dess vattentålighet så lade jag den i handfatet och spolade massa vatten; och den blev inte ens blöt.

Jag ser fram emot att ta med mig telefonen ut på löprunda i ösregn. Eller allra helst; sätta den i bakfickan på cykeljerseyn en dag då man ger sig ut i solsken men möts av blixt och dunder. Som den här dagen. Jag har nog aldrig varit blötare. En vattentät Sony Xperia Z3 hade varit perfekt då. Eller varma sommardagar så solen skiner och himlen är blå och jag står nervöst på en SUP-bräda och vill så gärna ta coola bilder men vågar inte ta telefonen med mig i fickan för man vet ju aldrig. Eller de dagar jag vill fota crawl under vatten. Möjligheterna med en vattentålig telefon blev helt plötsligt oändliga!

Men nog pratat om mig. För vet ni vad: nu kan du vinna denna telefon PLUS vattentåliga hörlurar med bluetooth PLUS en armhållare till telefonen när du är ute och springer. Vilket påskägg va!

Jag vill att det ska vara enkelt att tävla, så för att vinna denna Sony Xperia (inklusive hela träningskitet) vill jag att du kommenterar vilka möjligheter du ser med att den är vattentålig. Vill du som jag ta med mig den på cykeln eller på SUP-brädan? Eller kanske har du tappat för många telefoner i toan? Berätta varför du vill ha en vattentålig smartphone helt enkelt!

Ditt svar fungerar som din motivering och får vara hur lång – eller kort – som helst. Men, vi måste också ha en utslagsfråga så ange också hur mycket en Sony Xperia Z3 Compact kostar!

Lägg en kommentar (i kommentarsfältet) med svar på prisfrågan samt din motivering senast 9 april kl 23.59! Jag är jury. Vinnaren meddelas via mail.

**Update: tävlingen är avslutad och vinnaren Karin har meddelats via mail**

sony xperia z3 vattentålig telefon 01 sony xperia z3 vattentålig telefon 03

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
81kommentarer
 • Denna utopiska lur för 4 490 svenska riksdaler på Sonys hemsida skulle få följa med mig på dokumentationsäventyr av naturens sceneri i Åres högst ambivalenta väder som känt skiftar oförutsägbart i parti och minut. Då skulle jag kunna förverkliga surrealistiska bilder (till min höstutställning i Järpen) i mitt huvud av åldersgångna klockor på botten av ett ädelstensfärgat Blanktjärn eller på människor iklädda horn och skira kläder blickar ut över dalen halvvägs upp för Skutan medan snön yr åt alla håll, eller i kanske under ett evinnerligt regn. Jag skulle kunna förvara den tätt intill kroppen utan några som helst fuktskador och jag skulle kunna gråta en skvätt, så som jag ofta gör då det är så vackert här att tårkanalerna väcks till liv, utan att behöva skydda telefonen. Jag skulle kunna bada och vada i porlande bäckar i Ullådalen och gå under magiska Tännforsen vintertid. There’s no end to the possibilities som en lite halvgalen kabelkille på film sa en gång <3

  Charlotte Allmo 2015-04-09 21:20:08 http://lolasix.se
  Svara
 • […] idag är sista dagen för det här! Passa på att göra din röst hörd här […]

  En sådan dag - Träningsglädje 2015-04-09 17:59:12 http://www.traningsgladje.se/2015/04/en-sadan-dag/
  Svara
 • Jag är inbiten Apple person, tanken har slagit mig att det vore kul att testa annat märke – men längre än så har jag inte kommit & kommer nog inte komma om jag inte får en sån här möjlighet! Telefonen ska få följa med på allt utan att jag ska behövs oroa mig, att det kan bli för fuktigt. Löpning, stranden, vattenbrynet, spinningpassen och glaset rosé i solnedgången.
  Telefonen kostar 4490 :- på Sonys hemsida.

  Camilla 2015-04-09 13:23:41
  Svara
 • Åh vad fett med en vattentät mobil, tänkte jag… Den kan jag ju ha när jag dyker, sjukt häftigt att ringa någon från havsbotten! Men det var min spontana tanke, insåg så småningom att denna nog inte klarar trycket på 30 meters djup. Så jag skulle inte använda den på sommarens dykresa till Lofoten, men däremot skulle den vara en självklar följeslagare på såväl fjällvandringar som paddelturer och naturligtvis svettiga löprundor. I sommar blir det även (äntligen!) löpning i fjällen i form av AXAs halvmara, så då skulle det passa med en vattentät telefon för att skydda mot såväl svett som regn.

  Priset är 4490 kr.

  Linde 2015-04-08 20:39:39
  Svara
 • På sommaren brukar jag segla med kompisarna. En av dem är så otroligt klumpig – han tappar allt i sjön! Vid diskningen efter middagen är han förbjuden att hjälpa till (och det är kanske just det han vill slippa!). En gång tappade han windexen i sjön och den var jättedyr! Jag vill ha telefonen kvar!
  4490,00 är priset just nu

  Helena i Uppsala 2015-04-08 18:33:02
  Svara
 • Okej, det här skulle definitivt lösa mitt problem som jag har för närvarande. I lördags morse när jag skulle ut på en löprunda la jag (som jag alltid gör… dumt kanske) mobilen framme i sport-bh:n. När jag kommer hem igen fungerar inte ”hem-knappen”! Fuktskadan är ett faktum. Suck…

  Om denna Sony-pärla blir min, ska jag dessutom koppla den till min bluetooth-högtalare som sambon installerat i duschen, utan att vara rädd för att byta låt mitt under duschen. Super! 🙂

  Ha det bra Sara!
  //Bettan
  Ps. Mobilen kostar förresten 4490 på Sonys hemsida!

  Elisabeth Johansson 2015-04-07 21:25:16
  Svara
 • För att 2015 är året då träningsursäkterna tar slut för min del. Hittills har det gått bra, jag har trotsat regn och snö och gått eller sprungit minst 10 km _varje dag_ sedan januari. Min telefon är min ständiga följeslagare och bidrar med peppande musik eller underhållande ljudböcker och poddar. Men på sista tiden har jag märkt att den inte alls är lika sugen på våra dagliga turer. Den hänger sig allt oftare, den laggar (speciellt efter regn/svettiga turer) och beter sig allmänt kasst. Den är helt enkelt den där träningskompisen som börjat komma med ursäkter. Med Xperia Z3 Compact kan jag fortsätta, samt öka enligt årsschemat. Jag har ett par lopp inplanerade till hösten och då vill jag ha min favoritplaylist dundrande i öronen oavsett om regnet öser ner. INGA MER URSÄKTER. Vare sig från mig eller mobilen. (Och den kostar 4690 kr!)

  Frida W 2015-04-06 22:21:47
  Svara
 • Jag har precis börjat cykelpendla, ett miljövänligt, billigt, avslappnande sätt att ta sig till jobb i vår vackra huvudstad. Vis av erfarenhet vet jag att jag har många tidiga morgnar med duggregn, småskurar och ett och annat skyfall att se fram emot. Då vore det fantastiskt med en telefon som inte immar igen eller, hemska tanke, ger upp mitt under rundan. Kan inte leva utan poddar på väg till jobbet 🙂

  Pris: 4 690

  Jackie 2015-04-06 17:17:05
  Svara
 • Friluftsnörd. Äventyrslusten. Klumpig. Student.

  Pris hos www.sonymobile.com är 4 690kr.

  Glad vår!

  Mikaela 2015-04-06 10:55:04
  Svara
 • Jag håller med om att din blogg är en hälsoblogg och just därför följer jag dig och dina äventyr. Ofta får jag härliga tips om halländska pärlor och inte bara en gång har jag älskat där jag hamnat (speciellt Gräddhyllan). Är på väg tillbaka efter en operation men har så svårt att ta mig ut när vädret gör att jag inte vågar ta med telefonen. Och nej, det finns inga dåliga väder utan bara dåliga kläder, och uppenbarligen också telefoner som inte klarar regn. Så även om jag är Appelfrälst så ser jag verkligen en begränsing i deras produkters fuktkänslighet. Så en Sony Experia Z3 kan säkert även få mig på andra tankar.
  4690 kr är riktpriset.

  Karin 2015-04-05 19:25:42
  Svara
 • 4 690 kr är priset på Sonys sida även om ingen betalar det i verkliga livet.

  Har i stort sett alltid kört med vattenskyddade/stöttåliga mobiler ända sedan min första gula Siemens telefon. (Japp strax efter att dinosaurierna dog ut) Den gången jag gick i från detta med en SonyEriksson telefon så vattenskadade jag den när jag gick och skrev sms i regnet… Vattenskydd är ett minimum kan man sedan ha den under vatten så är det ett stort plus. Jag vill ha med mig mobilen överallt och inte behöva oroa mig om det kommer lite väta eller om jag råkar ge mobilen lite ovarsam behandling.

  På träningsturen eller på äventyret så ska man bara kunna ta fram den. Torka av displayen/fotolinsen och köra.

  Har nu en Z1 Compact som är en grym telefon. Den har överlevt bad i toaletter och behandlingar som jag inte ens vill nämna. Det jag ser fram emot på Z3:an är möjligheten till aktiv brusreducering (då kanske min bror äntligen slutar klaga 🙂 )och en ännu grymmare kamera. Man börjar dokumentera så mycket mera när man alltid har med sig en grym kamera och man inte är rädd att den ska bli smutsig eller våt.

  Robert 2015-04-04 17:50:41
  Svara
 • Jag och barnen behöver en vattentät telefon när vi skippar laguttagningar.
  Vi skulle behöva en tålig telefon när vi undviker att sitta inomhus och tittar ut
  Och vi önskar oss en hållbar telefon när vi aldrig skippar att uppleva ett väderomslag.

  Lek på myren, reflexbanor eller drakflygnining.

  Vi skulle helt enkelt behöva en Sony Xperia när vi lever våra små äventyr i vardagen.

  Pris: 5990

  Maja Nygren 2015-04-03 16:58:53 http://ettstegtill.outsideonline.se
  Svara
 • Den kostar 4690kr den passar till mina småa händer är ute och går i jobbet och kan lätt tappa telefonen hos folk.Derför behöver jag en bra telefon 🙂

  Sara Khosravani 2015-04-03 10:08:30
  Svara
 • Jag trivs som bäst ute i naturen oberoende av vädret. Regn kan vara lika härligt som sol!! ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder” brukar det heta och så får det minsann också gälla för dagens teknik 🙂 En mobil vill jag alltid ha med mig. Det är en trygghet, jag lyssnar på poddar och det vore underbart att kunna få ta kreativa foton även i regn! Mobilen är den enda kameran jag har och använder mig av.
  På Sonys hemsida står pris från 4690 kr

  Veronica 2015-04-03 05:17:54
  Svara
 • Jag skulle önska en vattentät telefon för de där riktiga blötrundorna när man cyklar i skogen genom vatten och lervälling och blir helt genomdränkt. Vill helst alltid ta med mig telefon ut att ha i nödfall, men ibland vågar man inte riskera sin icke-vattentåliga nuvarande telefon. Därför vore en Z3 Compact perfekt. 4690:- kostar den.

  Anders Bäckman 2015-04-02 21:14:24 http://www.andersbackman.com
  Svara
 • Jag har faktiskt redan en Z3 compact och den kostar enligt Sony 4690 kr.

  Jag älskar att den är vattentät för jag använder den till mina egna intervallpass och när jag coachar andra. Vädret kan man inte alltid styra över och nog har jag coachat löppass i ösregn ett antal gånger! Framför allt ska man som instruktör hos Nordic Military Training alltid ha med sig telefonen på passen och det ger ju sig själv att vi är i bäckar, i vatten, i lera och grejer. Dessutom är jag en klant som tappar telefonen i toan och spiller diverse drycker på den emellanåt så det är rätt bra att man kan skölja av den 🙂 Men jag skulle vilja vinna en till min sambo som är lika mycket utomhusinstruktör som jag, minst lika klantig och dessutom ska rycka in i försvaret till hösten. Vore skönt att skicka iväg honom med en tålig telefon!

  Pernille 2015-04-02 18:29:05 http://persiljaspringer.blogspot.com
  Svara
 • Åh wow, drömtelefonen!
  4690 kronor kostar den, och med den skulle jag på riktigt kunna njuta av mitt favoritväder regn på promenaden/löpturen/cykelturen utan att oroa mig för teknikhaveri. Men också slippa nojan för att tappa telefonen i toan (igen). Och så skulle jag kunna dokumentera mina blåsiga segeläventyr i skärgården (jag håller på att lära mig), mina små surfsessions på soliga (eller ännu hellre regniga) resor, eller vindsurfminidokumentärer där nog perspektivet tyvärr ofta skulle bli underifrån. Drömtelefonen helt enkelt! Tack för fin blogg och roliga tävlingar!

  Matilda Hjalmarsson 2015-04-02 08:26:28
  Svara
 • Svaret = 4690 :-

  Jag gillar att vara ute med kanoten.
  Men ibland lyckas jag inte riktigt med balansen !

  Emelie 2015-04-01 20:18:02
  Svara
 • Jag hade velat ha telefonen för att… Sverige och väder. Det blir liksom en onödig stoppkloss när jag är på väg ut på något roligt som att springa trail eller cykla och helt enkelt inte hittar någon smart lösning för att få telefonen med mig utan att vara rädd för fuktskador. Jag är en sån som det dryper svett om när jag får upp pulsen, så en vattentät telefon är gångbar i alla lägen i livet. Speciellt skulle jag vilja ta bilder i samband med vatten (lärde mig crawla i våras, men har inte en enda bild på det) och skogsutflykter och… matlagning. Jag tar gärna närbilder, sådär rätt-ner-i-skålen, men är alltid nojig för att det ska komma för mycket ånga/kondens eller att jag ska tappa den. Med en Xperia Z3 vore inte det något problem längre! 🙂

  Telefonen kostar 4690.

  Johanna 2015-04-01 13:27:11
  Svara
 • En vattentålig telefon vore ovärderligt för en svettis som jag. Jag cyklar året runt och är det inte regn så är det svett, så mycket svett! Och eftersom vattentäta ryggfickor är så sällsynd skulle en sådan mobil vara guld värd!
  Och priset är 4690kr

  Sofie Nylén 2015-04-01 12:45:11 http://sofienylen@blogspot.com
  Svara
 • Svaret är 4690:-

  Okej, två saker jag ÄLSKAR:
  1) Att göra roliga och äventyrliga saker utomhus
  2) Att fotografera

  Denna livsstil går inte riktigt ihop för mig och mina telefoner har lyckats få fuktskador flera gånger och gått sönder. Bland annat har jag svettats sönder den i Thailand (pinsamt) och lyckats få den regnblöt i ett höstigt Sverige när jag plockade svamp och ville ta kort på min kantarell. Jag hade älskat en vattentålig telefon!

  Freja 2015-04-01 12:13:19
  Svara
 • Hej!

  Priset är från 4 690 kr.

  Jag är så himla trött på att stoppa telefonen min i en plastpåse (3 liters; hade räckt med en mindre – jag vet – men jag brukar klippa av den lite) varje gång jag ska ut och springa för att inte svetta ner den totalt eller för den delen när regnet öser ner – jag älskar att springa i regn! För säkerhetens skull måste den med ut om jag skulle få oroväckande lågt blodsocker (svårt att undvika helt för mig som diabetiker) och då är det bra om man kan känna sig trygg med att den funkar i alla förhållanden och i alla väder!

  Lina 2015-04-01 11:31:41
  Svara
 • Priset skulle ju var med 4690 svenska riksdaler.

  Zara 2015-04-01 09:06:56
  Svara
 • Jag har bara provat SUP en gång men det var en magisk dag, nästan vindstilla på havet solen sken, allt var sådär vackert att det nästan gjorde ont i kroppen av all skönhet. Jag plumsade i flera gånger typ varje gång det kom en båt och det blev kraftiga svallvågor. Jag är dock så ledsen över att jag inte har ett enda foto från denna dagen, det var en sådan dag som man behöver bli påmind om lite extra när det är tuffa dagar eller när vintern känns extra lång…

  Zara 2015-04-01 09:05:36
  Svara
 • […] Passa förresten på att tävla om en vattentålig Sony Xperia här! […]

  Lindahls kvarg med nötchokladsmak 2015-04-01 07:21:56 http://www.traningsgladje.se/2015/04/lindahls-kvarg-med-notchokladsmak/
  Svara
 • Svaret = 4690:-

  En lite hobby jag har,
  tillsammans med min far,
  vi flugfiskar hemmavid !
  I både tid och otid !
  Mamma vill att vi ska komma hem ibland,
  men ringer hon måste jag gå iland !
  Med denna kan jag den på mig ha,
  utan att så nervös va ´!

  Åsa H 2015-03-31 21:20:35
  Svara
 • den kostar 4690:-

  Vår minihund har en vana att hoppa upp på soffbordet där det trots flera fadäser står både vattenfyllda glas och ligger mobiltelefoner, som då blir väldigt blöta då glasen allt som oftast vippas ut

  Matilda Ljungberg 2015-03-31 21:00:29
  Svara
 • I det svenska vädret och klimatet är ju en vattentät telefon perfekt! Att aldrig behöva oroa sig över att ta fram telefonen när det regnar eller snöar ute och dessutom att kunna ta med telefonen till poolen eller stranden när vädret är varmare skulle verkligen vara skönt och underlätta mitt liv! Som tur är har ingen av mina mobiler hittills varit med i någon vatten olycka (peppar, peppar) och jag har inte heller råd att köpa en ny telefon hela tiden så med denna mobil skulle jag aldrig behöva oroa mig!

  4690 kr kostar telefonen på Sony’s hemsida.

  Malin - MalinBelle.com 2015-03-31 20:36:35 http://MalinBelle.com
  Svara
 • Hej
  Den kostar 4690 kr.

  Skulle gärna vilja säga att jag behöver den för att jag tränar utomhus ofta men tyvärr vore det en lögn nuförtiden.
  Är handikappad och kroniskt sjuk så det blir mest sjukgymnastik för att förhindra försämring.
  Men! Jag är utomhus mycket eftersom vi har vovvar och bor på landet. Dom vill dom bekant ut i alla väder och jag skulle gärna vilja kunna fota dom i alla slags väder 🙂
  Jag har även en permobil som jag åker på hundpromenader med i alla slags väder. Då är det ett måste att ha mobilen med om det händer mig nåt så jag inte kan ta mig hem själv utan måste ringa min man. Har pajat en mobil under en väldigt blöt höst åktur!
  Min sjukdom gör också mina leder instabila och jag tapparlätt saker. Inte blir det bättre av att mitt hjärtproblem gör mig skakis ofta också. Tappade mobilen i diskhon en gång när jag skulle visa maken en rolig bild. Hm kunde blivit dyrt då också men det gick att torka den.
  Men som sagt var, en sån här vore precis vad släpphänta jag behöver 🙂
  Ha en härlig och glad påsk!
  Mvh
  Malin Svensk Björck

  Malin Svensk Björck 2015-03-31 18:14:33
  Svara
 • Men för sjutton, priset glömde jag! Rek utpris är 4690:- men den kan som sagt hittas till alla möjliga olika priser om man letar lite.

  Johnny 2015-03-31 14:58:37 http://www.johnnysellven.com
  Svara
 • Den kostar 4690:-!

  Och anledningen till att hörna vinna den är att jag väntar barn i maj och risken för kiss- och kräksolyckor ökar markant! Min sambo hade mobilen bredvid skötbordet när hans son var liten och och skulle byta blöja ovh han lyckades kissa precis på telefonen! Så det vore händigt med en telefon som tål detta och dessutom gör att skölja av om så händer. För man vill ju ändå ha telefonen nära för att fånga alla ögonblick!

  Sen vore det ju en toppengrej att ha sen när jag äntligen kan komma igång och träna igen, som jag inte orkat göra de senaste sju månaderna! Ser verkligen framemot hösten, när jag gissar att jag är redo att börja springa igen, och de där mörka, regniga höstkvällarna när luften är sprängfylld med syre, då vore en vattentät mobil kanon att ha!

  Helena 2015-03-31 14:58:29 http://www.helelena.blogg.se
  Svara
 • Då jag redan har en Xperia Z2 behöver jag ingen ny telefon. Har redan hunnit testa denna på otaliga vis.

  Vill gärna skylla på barnen men sanningen är att det är jag som satt den på prov. I badet (även tappat), även slängt den i diskvatten, sprungit i regn, slängt den djupt ner i snödrivor och trott att den varit förlorad, tappat den i marken fler gånger än jag vill erkänna. Barnen har bidragit genom att tugga på den, dränkt den i saft, chokklad och välling för att nämna några saker.

  Men den fortsätter bara att fungera. Och den tar dessutom kick-ass bilder 🙂

  Tanken är att min bättre hälft äntligen ska få en anledning att lämna Apple-träsket.

  Johnny 2015-03-31 14:57:55 http://www.johnnysellven.com
  Svara
 • Hittar lite olika priser på nätet men i butik kan du köpa den för 4690:-

  Det vore helt suveränt att kunna ta med telefonen till badet med barnen utan att känna svår panik och hejda mina barns badglädje (läs vildsint skvättande) när jag ska fota dem i vattnet. Att sedan kunna sätta den i fickan på mina tajts utan att behöva fundera över om telefonen ska sluta fungerar på grund av mitt svett när jag springer (vilket har hänt med annat telefon) skulle vara fantastiskt.

  Cissi 2015-03-31 14:05:42
  Svara
 • I butik så är priset för en Sony Xperia Z3 Compact 4 690 kr 🙂

  Jag har tidigare haft vattentäta Sony mobiler och alltid varit nöjd med dem. Tyvärr så slutade min gammal mobil fungera för något år sen och nu har jag en gammal mobil som är seg och ganska dålig. Jag har alltid varit intresserad av denna mobilen men när jag är en ung student så har jag inte råd att köpa en mobil för det priset. Jag ser detta verkligen som en stor möjlighet att vinna min dröm mobil! Är i behov av en ny mobil och jag är även en media student som älskar att fota och med den kameran som den mobilen har så slipper jag bära runt på en stor kamera och så kan jag kan även fota under vatten. Den mobilen som jag har vågar jag knappt ta ut när det regnar lite och jag använder min mobil mycket så tycker jag att det är jobbigt att inte kunna ta ut den när det regnar 🙂

  Mvh Allih

  Allih 2015-03-31 13:47:52
  Svara
 • 4690 kr

  Egentligen skulle jag ju vilja ha den själv bara för att ;), men jag tror träningstokige 18-årige sonen är den som verkligen behöver en. Jag vet inte hur många mobiler han har förbrukat, och många på grund av träningen. Han svettas ner dem så att det bli fukt i dem, de åker i golvet och ligger på fuktiga handdukar i omklädningsrummet osv. Han skulle verkligen gilla en tålig och bra mobil som han inte behöver vara så försiktig med.

  Ullan 2015-03-31 13:44:16
  Svara
 • 4690 svenska riksdaler!
  Beach 2015 blir möjligheten säger jag bara! Inte för att det blir vassen i sommar men kroppen ser ut som vilken som helst. Det är vattenhunden sigge som ska fotas i sinne. Springandes, dreglandes i vatten som sprudlar och droppar från pälsen.

  Hanna lundqvist 2015-03-31 12:25:04
  Svara
 • 4690 kr kostar den.

  Jag älskar att träna och gör det nästan alla dagar i veckan. För mig skulle det underlätta så mycket med en telefon som man kan ta i fast man är helt svettig om händerna, som det inte gör något om det droppar svett på när man står i plankan och tar tid med telefonen och som man sedan kan ta fram utomhus när man är påväg till och från gymmet trots att det regnar. Har alltid vart en Apple människa (med undantag får en gång då jag hade en Xperia minik) men tröttnat lite nu på sista tiden så ett byte till Xperia igen skulle vara superkul och att den som sagt är vattentät är ett jätte plus! 🙂

  Lina Nygren 2015-03-31 12:09:03
  Svara
 • Priset är 4690 kr.
  Jag släpar runt på en sliten gammal Samsung S4 med ett skit batteri och är i stort behov av en bra vattentät telefon som kan hänga med på långa ridturer långt ut i skogen på min fartdåre, en fantastisk lurvig femgångare till islandshäst.

  Emma Nordgren 2015-03-31 11:12:14 http://www.andersivar.se
  Svara
 • Den kostar 4690:- (31/3)
  Tror jag är världsmästare i vattenskadade telefoner.
  Tappad på parkering i ösregn, tappad i toaletten, tappad från brygga, neddräglad av 1 åring, glömt i badshortsen , You name it, I have done it. Att ta med telefonen på träningspass har jag aldrig ens vågat. Så behovet av en vattentålig telefon är verkligen stort.

  Roger Nilsson 2015-03-31 10:42:32
  Svara
 • 4690 kr
  Jag är i stort behov av denna telefon då den passar perfekt i min vardag. Med denna skulle jag segla, paddla SUP och använda på regniga löprundor. Jag älskar att fota vid sådana magiska tillfällen, men vågar tyvärr inte idag pga skaderisken. Jag har redan tagit sönder ett antal telefoner när dem fått följa med på löprundor och seglingsturer. Dessutom skulle den vara perfekt att använda i mitt jobb som löpcoach och seglingstränare då jag skulle kunna filma för utvärdering i alla väder.
  Kram

  Sarah 2015-03-31 10:08:07
  Svara
 • 4690kr

  Från soffpotatis till löpare på bara några veckor,
  nu behöver jag en morot för att nå längre sträckor!
  En Sony Xperia av bästa storlek och klass,
  den vill jag ha med mig när jag svettas ett lass!

  Annelie Andersson 2015-03-31 10:02:46
  Svara
 • Tillägg; mobilen kostar 4690 SEK☺️

  Pyran 2015-03-31 08:55:58
  Svara
 • Åh, enligt oficiella sidan kostar den 4 690, men kan väl självklart variera lite 🙂

  Förutom att jag JUST NU lever med en gammal, ledsen mobil med dålig batteritid och långsam processor så ser jag att detta verkligen skulle kunna vara min nästa favoritpryl:

  Jag har redan varit med om en telefon som dött vid ett hällregn på en ridtur. (regnjackor tätar tyvärr sällan ALLT…) Vill helst undvika det igen och som min mamma är noga att påpeka; Telefonen PÅ och MED på ridturerna, mycket kan hända (och har hänt). Att då ha en telefon som fungerar är superviktigt! I sommar ska jag dessutom på en långritt på Island och man vet aldrig med vädret då… Förutom säkerhetsaspekten; att inte kunna föreviga detta äventyr på grund av en trasig mobil vore väldigt trist!

  Dessutom skulle jag slippa försöka övertala min envisa bror att låna hans gopro under sommarens vattensportsäventyr (vindsurf och kajak).

  Malin 2015-03-31 08:41:13 http://www.malinstang.se
  Svara
 • Jag vill gärna att du tar med den på en Sup-tur.
  Ska precis köpa en egen Sup till mig och min hund så då skulle de vara kul med lite inspiration från dig =) Själv skulle jag gärna ha en vattentät mobil då jag jobbar ute i snön och jag vet inte hur många fina soluppgångar eller pudersvängar jag missat få bild på för att mobilen laddat ur pga av kyla eller för att det snöar och jag inte vill förstöra mobilen.Så för mitt instagram-kontot skulle vore denna mobil perfekt 😉

  Har du testat den här mobilen i kyla?hur fungerar den då? Priset på den är 4690 Ha det fint!

  Elin 2015-03-31 08:13:57
  Svara
 • Svar på frågan: 4690 kr på Sonys egen sida men kan hittas från 3895 på andra sidor.

  Den här telefonen skulle passa mig perfekt eftersom jag nog också skulle må bra av att komma ur Apple-träsket. Men framförallt för att jag ofta leker i vattenpölar med dottern och då inte behöver oroa mig för att telefonen ramlar ur fickan och jag inte längre kan fota hennes upptåg. Dessutom behöver jag en telefon som är pålitlig även i våta förhållanden så jag vet att jag kan använda den om något händer när jag springer i leran i skogen, paddlar kajak, eller leker i ösregnet med familjen.

  Fast jag måste ändå säga att PåStuds-Annas kommentar är den överlägset bästa hittills 🙂

  Malin 2015-03-31 07:47:19 http://Bluemalin.blogspot.com
  Svara
 • Kul med en tävling! Jag känner igen det där med att inte våga ta bilder för risken att tappa telefonen i plurret – fast jag paddlar oftare kajak än SUP! En telefon som klarar äventyr både i skogen, på motorcykeln och på ån hade varit helt rätt för mig – det finns många vackra motiv att fånga i naturen 🙂 I sommar hade den fått följa med och tälta, paddla resten av Rönneå (”din” å är lång! Vi har fortfarande biten från Höör till Klippan kvar!), vandra Skåneleden och ta kvällsdopp i havet (om det blir lika varmt som förra sommaren… !)

  I butik kostar den 4690 kr. Håller tummarna för vinst 🙂

  Annelie 2015-03-31 07:34:20
  Svara
 • Vilken rolig tävling!

  Det här med eftertänksamhet är otroligt coolt i mina ögon. Att kunna insupa det som precis hänt utan att bli eld och en majbrasa, precis varje gång. Men på samma gång leder brist på impulskontroll till många otroligt roliga situationer. Konsten att bjuda omgivningen, mig själv (inklusive min plånbok) på oväntade händelser (och utgifter) är en kost jag behärskar lika väl som Ledin kan lira gura. Jag är helt enkelt en klant.

  Under gårdagen kastade jag mig hejdlöst ner i vattnet för att föreviga fiskarna som precis simmat förbi. Men telefonen (som jag i min iver vet tål vattenstänk) var inte lika glad somjag över att bada i indiska oceanen. Sådana tillfällen skulle jag verkligen uppskatta en Sony Xperia. En telefon som som tål obotliga hoppsan-jag-glömde-tänka-efter-före.

  Pris 5990. (Enligt Sonys hemsida).

  Josefine 2015-03-31 05:13:41
  Svara
 • Jag äger en iPhone som egentligen är helt fel telefon för mig. Cykel och fiske är mina favorit hobbys vilket tyvärr gjort att många telefoner förolyckats under mina äventyr.

  Några exempel:

  En telefon flög ur ryggfickan och landade på en sten.
  En telefon vattenskadades när jag skulle håva en fisk.
  En telefon dök ner i ölglaset när jag skulle ta en bild.

  Det har nu gått så långt så att jag lämnar telefonen hemma vilket känns otryggt samt många fina bilder uteblir, jag skulle verkligen behöva en vattentålig telefon.

  Rekpris hos sony från 4690 kr
  Billigaste jag kan hitta med frakt hos anan butik 3895 kr

  Nicke 2015-03-31 03:31:39
  Svara
 • Jag äger en iPhone som egentligen är helt fel telefon för mig.
  Cykel och fiske är mina favorit hobbys vilket tyvärr gjort att många telefoner förolyckats under mina äventyr.

  Några exempel:

  En telefon flög ur ryggfickan och landade på en sten.
  En telefon vattenskadades när jag skulle håva en fisk.
  En telefon dök ner i ölglaset när jag skulle ta en bild.

  Det har nu gått så långt så att jag ofta lämnar telefonen hemma vilket känns otryggt samt många fina bilder uteblir, jag skulle verkligen behöva en vattentålig telefon.

  Nicke 2015-03-31 03:26:00
  Svara
 • Förutom att jag tappat två telefoner (båda xperia men tyvärr inte vattentåliga…) i toastolen så skulle jag bli jätteglad åt en telefon som tål promenader och cykelturer i ösregn och som jag kan ha med på familjens små tältutflykter som vi gör året om. Att veta att telefonen funkar även efter att satt upp tält i regn och storm så att jag kan krypa ner i sovsäcken och läsa bloggar utan fuktskadad mobil… Vilken dröm! : )

  Den gobiten kostar 4690 kronor.

  Josefine 2015-03-30 22:49:00
  Svara
 • Den här skulle bli en god vän, det vet jag. Varför? Jo, därför:
  Att jag vill kunna gå varenda lång och avlägsen promenad med mina fyrbenta flockmedlemmar, mina hundar, utan att vara utan telefon för att allt är blött och fickorna fulla med korv och kladd och annat som smakar gott i en hundmun men som förstör en telefon.
  Jag skulle ha den med när jag upptäcker skogen oxh ängarna och skön på hästryggen, eller när jag pulsar i snön eller cyklar i regn. I allt som jag älskar att göra och som kan kallas träning eller lyckan i livet, som för mig inte sker inomhus utan ute under himlens tak.

  Och svaret på frågan: Priset är 4690kr.

  Emma 2015-03-30 22:40:24
  Svara
 • 4690:- kostar den. Och jag skulle vilja vinna den för att kunna peppa mig med musik när jag är ute och tränar (eller är inne och svettas) eftersom jag är i början av min träningskarriär och en del dagar behövs det verkligen musik eller podcasts för att jobba på. Och ibland så är musiken grädden på moset. Min nuvarande mobil är gammal, skruttig och alldeles för fuktkänslig. Jag åker skidor och springer och bor i Luleå – hallå, snö och blött stor del av året 🙂

  Camilla 2015-03-30 22:09:34
  Svara
 • Oj äntligen! Perfekt när jag ska föreviga mina äventyr och mina barns äventyr. Att inte behöva vara rädd att tappa telefonen i vatten när man fotar häftiga badbilder eller en fin fågel. Kan även passa under löprundan i hällande regn. Finns bara möjligheter med den telefonen. Ridturen, skidrundan och även ett dopp i toan.

  Karin 2015-03-30 22:02:12
  Svara
 • Hej Sara!
  Det där låter verkligen som en telefon som skulle passa mig. Jag är gruppträningsinstruktör och drappas alltför ofta av plötsliga avbrott i passen då de tunga basgångarna fått min vattenflaska eller energidryck att välta över min telefon som jag använder för att spela passmusiken. Låt mina stackars deltagare behöva genomlida att jag ska behöva sjunga återstoden av passet – Xperia Z3 Compact är den givna lösningen! 😀 Dessutom är jag allergisk mot äpple…

  Telefonens pris varierar, men på Sonys officiella hemsida är priset 4690 kr.

  Johan Kvarnbergs 2015-03-30 21:52:46
  Svara
 • 1. Priset varierar ju, men som ny hittar jag den som billigast för 3895:-
  2. Förutom att den är perfekt i alla väder när jag tränar så passar den också alldeles förträffligt när jag utövar min andra stora passion, flugfiske. Vet inte hur många gånger jag har halkat till på en sten när jag har vadat ut och efter den första gången då min mobil som jag då hade blev totalförstörd så blev den nya lämnad i ryggan därefter. Men en vattensäker skulle det helt klart kännas bättre och man skulle ha den nära till hands.

  Camilla Sandmark 2015-03-30 21:30:41
  Svara
 • 4690:- 🙂

  Marie 2015-03-30 21:26:05
  Svara
 • Jag älskar att fotografera och jag älskar att simma. Ännu bättre skulle det vara att kombinera dessa roliga aktiviteter! Min nuvarande telefon tål inte luftfuktigheten i simhallen den stendör. Då ska vi inte tala om hur den mådde när jag var i Göteborg här om dagen. Jah skulle gå från Chalmers till Centralstationen och hade glömt paraply. Väl framme var varken jag eller mobilen speciellt glada. Som tur var startade den innan jag skulle visa biljetten på tåget hem. Så tur i oturen där 🙂

  Marie 2015-03-30 21:24:04
  Svara
 • Pris 4690:-
  Min telefon skulle vara med överallt, i köket när det lagas mat, mixas smothie och mycket annat kladdigt och gott och som träningssälskap, med musik, och tränare. Och sällskap det vill man ha i alla väder, för löprundan känns som bäst när det var som mest kämpigt att ta sig ur soffan.

  Helen 2015-03-30 21:10:22
  Svara
 • Jag behöver verkligen en ny mobil, min gamla är tre år och sjunger på sista versen. Istället för att köpa en ny telefon köpte jag en plats till cykelvasan, vilket resulterade i att jag även blev tvungen att köpa en ny cykel…ooopsi! Jag skulle vilja ha en vattentät mobil för att kunna använda den i min aktiva livsstil, allt från hundpromenaden till cykelträningen i skogen till båttur med familjen på sjön. Men den skulle även passa jämte spinningcykeln då jag är instruktören som svettas deluxe. 🙂
  pris 4690 kr.

  Linda L 2015-03-30 20:59:01
  Svara
 • Från 4690kr.
  Älskar iPhone men det finns en nackdel med min, att den är känslig för fukt! Min sambo skulle bli överlycklig om jag fick en telefon som jag kan ta med mig när jag springer runt ensam i skogen… Det vore även toppen att kunna ta bilder vid de tillfällen då naturen är magisk så de stunderna kan återupplevas.

  Elin-Marie 2015-03-30 20:36:23
  Svara
 • Efter att jag tappat min telefon ner i personaltoaletten så kan jag lyssna på musik när jag tränar OM jag hittar rätt läge på kontakten och inte.rubbat den.. Dvs om jag lyckas knipa åt kontakten precis rätt i tid när jag hittar ljudet… Men i övrigt saknar jag en telefon som hittar gps:er så jag kan regga mina rundor och få rabatt på Ica 😉 Men jag skulle också behöva en ny telefon med en bra kamera så jag kan starta min passions matblogg, kameran strök med i personaltoaletten…. Mobilen kostar 4690:-

  Josefin 2015-03-30 20:31:23
  Svara
 • Perfekt! Då kan barnet titta på Bananer i pyjamas (fantastisk serie!) i badet om hon trilskas och vägrar bli ren… Och när hon tröttnat kan jag kolla Instagram utan att det blir nån katastrof. 4 690,00 kostar den.

  Mia 2015-03-30 20:18:44 http://www.menmia.se
  Svara
 • 4690:-
  Har visserligen tappat nån telefon i toaletten men främst behöver jag kunna springa i alla väder med den

  Emma Vuckovic 2015-03-30 20:18:19
  Svara
 • Mobilen kostar från 4690:-

  Anledningen till att jag tror telefonen är en perfect match för mig är p.g.a. min klantighet.
  Under åren har jag råkat ut för allt från telefondopp i toaletten till läckande vattenflaska som blöter ner hela handväskan (där såklart mobilen simmade runt). Att mina klumpiga aktioner ska upphöra är någon slags utopi, men eftersom sannolikheten för det är minimal, så låter en vattentät telefon som den ideala prylen för mig!

  Jasmine 2015-03-30 20:17:24
  Svara
 • 4690kr
  Försöker träna så fort det finns möjlighet i vardagen. Det gör att mina powerwalks från dagis (till t banan några extra stationer bort) är guld värda. Går i ur o skur. Men i skur kan jag inte lyssna till mina favvo poddar som ger den där extra morgon-kicken. En lur i ur och skur skulle följa med mig på morgonpromenad – lunch löppass – och under yogan vid bryggan på landstället!

  Anna Sebardt 2015-03-30 20:09:24
  Svara
 • Med ett tufft år i ryggsäcken står vi inför den blivande 13-åringens födelsedag. Det står en sak på önskelistan. En Xperia Z3. Hans förklaring till varför han vill ha en telefon som kostar 4690 kr och uppåt (och som vi inte kan bekosta) var så himla skön så jag måste dela med mig här. ”Men mamma, en vattentät telefon vore helt bäst för i sommar ska jag ju ro bort till X (väldigt söt tjej som det spanas på) och då måste jag ha en vattentät telefon för tänk om jag kapsejsar”. Kanske den nyblivna tonåringen borde ha ett snöre i telefonen också, tänker jag då.
  Som vi säger till killarna – det är viktigt att få drömma och önska, ibland kan det faktiskt hända att det slår in!

  Anna - på studs 2015-03-30 20:08:05 https://annamarkelin.wordpress.com
  Svara
 • Varför behöver jag en vattentät telefon? För att jag är en klant. Jag har tappat telefonen i toan (den klarade sig inte), i ett vattenglas (den klarade sig, kntigt nog), hällt en flaska vatten över den i väskan (den dog) och spillt ut en hel kaffetermos i väskan (telefonen klarade sig men inte så mycket annat). För att inte tala om alla andra dumma grejer jag gör med mina telefoner. Som att tappa den i golvet inne på toan så att den far ut under dörren, genom hela rummet med tvättställ och in i väggen på andra sidan. Och jag hade faktiskt börjat fundera på att min nästa telefon skulle vara en iphone… Inser nu att jag nog bör tänka om.

  4690 kr kostar den.

  Jenny 2015-03-30 20:07:51
  Svara
 • Åh vad jag skulle behöva en sådan mobil främst för att jag är en stor Sony fan, jag tokälskar uteträning i busväder samt är en svettlurk av högsta rang som desperat behöver en ny fin vattentät mobil!
  4690 kr kostar finigen

  Petra 2015-03-30 20:00:23
  Svara
 • Som alla andra tweenies håller min dotter (11 år) ständigt på med sin mobil, i så väl sol som regn och rusk. Mobilen används för att ringa, ta kort, smsa, kika, lyssna på musik, träna, instagramma, facebooka, spela spel, rita och gud vet vad. Hon har inte förstått vad regn och fukt gör med telefoner och har redan förbrukat en iPhone. Den hon har idag sjunger på sista versen… Nu har vi satt stopp och tjatet efter en ny verkar aldrig ta slut. Vi inser att hon faktiskt har stort behov av en telefon och en vattentålig är precis vad hon behöver.

  4690 kr!

  Jessica Sundberg 2015-03-30 19:44:54 http://familjensundberg.se/blog
  Svara
 • 4690. Jag behöver en vattentät telefon för att jag äntligen blivit en person som tycker om att vara utomhus i (nästan) alla väder och som älskar snöfall på midsommar, blötsnö-dagar i april, regniga novemberkvällar och en massa andra snöiga och regniga dagar däremellan…

  Camilla - AktivaDagar 2015-03-30 19:37:28 http://aktivadagar.com
  Svara
 • 4690 kr 🙂
  Jag brukar ofta ligga i badet och lyssna på dokumentärer och olika podcaster via mobil så en Sony Xperia Z3 skulle passa utmärkt! Så slipper man oroa sig för diverse fuktskador. Dessutom skulle den vara perfekt att ha med sig på löprundan när svetten rinner och regnet öser.
  Vänliga hälsningar, Anna

  Anna G 2015-03-30 19:36:22
  Svara
 • 4690:- kostar XperiaZ3 Compact. Jag köpte den första versionen av Xperia Z som kom ut för några år sedan, men den sjunger nu på sista versen och jag är verkligen i behov av en ny mobil. Nog för att den har den underbara kvalitén att den är vattentät men det viktigtaste för mig är den grymma upplösningen kameran har. Samtidigt en smidig vän att ha musiken till mitt spinningpass på. Det roligaste vi varit med om ihop som involverar vatten är valskådning utanför Kaliforniens kust, en upplevelse jag gärna är med om igen.

  Paulina 2015-03-30 19:25:53
  Svara
 • Vilken chans! Jag ska på äventyr i sommar. Cykla och vandra, med cykel på ryggen, Kungsleden från Abisko till Hemavan. Med tanke på fjällets härligt omväxlande väder och min omöjlighet att smita undan regn vore det på ren svenska vara skit-jävla-as-grymt med en vattentät mobil. Då behöver jag bara cykla ifrån knotten

  Pyran 2015-03-30 19:25:09
  Svara
 • Självklart behöver jag denna telefon. Mest pga av en tvååring i huset som hinner överallt och hinner ta allt han inte ska ta, till blöta ställe där t.ex. mobiler inte ska vara + en spricka i skärmen på min nuvarande. Hade även varit perfekt i sommar när jag ska iväg och fjällvandringar + rida i fjällen. Hade varit perfekt med en mobil/kamera som klarar av väder och vind! Pris: 4690:-. Ha’de fint, Mvh Klara Söderholm Viberg.

  Klara 2015-03-30 19:19:45
  Svara
 • Hej!
  Jag skulle verkligen behövt en vattentät mobil i februari när jag åkte skidor i Cervinia. Jag hade kommit bort från resten av familjen och när jag satt i en stolslift ringde min fru för att säga var de befann sig. Mitt under samtalet tappade jag tyvärr telefonen ner i snön vilket resulterade i att jag inte fick någon lunch den dagen utan i stället febrilt letade efter mobilen. Otroligt nog hittade jag den långt senare, men då hade den slutat fungera. En Sony Xperia z3 hade fixat den vurpan lätt!
  En Sony Xperia Z3 kostar från 4690 kr.

  Johan Holmström 2015-03-30 19:10:01
  Svara
 • Det här vore den perfekta vinsten för mig! Det råkar nämligen vara så att jag för en tid sedan köpte en Samsung Galaxy S5, för att den är vattenavvisande och för mig som cyklar, springer, simmar, åker skidor och gud vet vad så är ju det ett större plus än alla funktioner i världen. Under sommarsäsongen lyssnar jag inte på musik medan jag tränar, men mobilen måste ändå alltid vara med vid både trailrunning och mountainbike eftersom det är en billig livförsäkring om man ramlar och slår sig illa (vilket jag gjort ett par gånger). Och jag är inte heller den som bangar en runda bara för att det regnar.

  Jag köpte alltså en vattentät telefon och var supernöjd. En stund. För det finns ett problem. Plötsligt lossnade laddningsluckan, som måste vara stängd för att telefonen ska vara vattentät. Annars forsar vattnet rakt in i kretskortet. Luckan går inte att sätta tillbaka, så nu är jag i en sits där jag har en ganska osmidig vattentät mobil – som inte ens är vattentät! Så en Xperia hade ju varit lösningen på alla mina problem.

  Och svaret på frågan: 4690 kr!

  Magnus Carlsson 2015-03-30 19:06:20 http://www.magnuscarlsson.com
  Svara
 • För 4290 kr får man en Z3 Compact i sin hand. Helt enastående telefon då när det gäller kamera, processor storlek och design, ja jag kan endel om den, då jag har drömt om den ett tag nu! Igår under en ruskigt blöt springtur bestämde jag mig för att springa mitt första marathon 2016. Skulle verkligen behöva en sådan godbit som en Z3 Compact med under min långa resa mot ett marathon (som säkerligen kommer kräva flera både blöta och svettiga pass)! Håller tummarna!

  Rebecka 2015-03-30 19:01:17
  Svara
 • Jag skulle ta med den ut i havet och fota mina och mina vänners försök att stå upp på surfbrädan och ta selfies från segelbåten. Jag skulle ha men den på leriga cykelturer och i härliga sommaroväder när regnet smattrar på solvarm asfalt.
  En Sony xperia z3 kostar 4690kr.

  Charlott 2015-03-30 18:59:36
  Svara
 • 4690 :- och man har en Sony Xperia Z3 🙂 Jag lade 4670 :- förra veckan på min stenskottsskadade vindruta, ingen rolig bilutgift 🙁 Så helt fel vore det inte att kompensera detta med denna finurliga telefon. I nuläget äger jag en walkman med träningsinspirerande låtar för löprundan. Eftersom jag har den i bh:n när jag springer har usb-porten blivit rostig vilken jag sedan stoppar in i min mans dator för laddning. Jag gör det när han är på jobbet…. Nu kanske du kan få stopp på dessa dumheter Sara (hihi…) så att jag kan kassera min gamla walkman 😉

  Lisa 2015-03-30 18:20:04
  Svara
 • Jag behöver den eftersom jag är en skön blandning av träningsnarkoman, prylnörd och klant. Till att börja med så svettas jag som en gris när jag tränar, så även telefoner som är så att säga ”fukttåliga” brukar må dåligt, även när jag tränar inomhus på gym. Sen brukar jag föredra att springa när det är riktigt blött väder, i terräng och myrmark i Jämtland. Jag cykelpendlar till jobbet året runt, i ur och skur, och ibland blir det helt enkelt lite för blött. Jag gillar att lyssna på musik och mäta mina rundor, så telefonen vill jag gärna ha med. Men egentligen så är det nog för att jag är klantig och tappar telefonen titt som tätt, i frukosttallriken, i diskhon eller i en vattenpöl när jag cyklar eftersom jag glömt stänga fickan. Klarar telefonen av mig, så är det en bra telefon.
  Pris: 5990 kr

  Henrik Berg 2015-03-30 18:11:46 http://henrikberg.blogspot.com
  Svara
 • En sån behöver jag verkligen! Tappat telefoner i toan flera gånger tyvärr, men mest behöver jag ju den när den ligger i en svettig ryggficka i tröjan när jag cyklar. Och när jag cyklar i regn såklart. Telefon med på cykeltur är ett måste, både för selfies, men viktigast att kunna ringa efter hjälp om något skulle hända! Svar på andra frågan: 4 690.

  Karin Tri - triathlon 2015-03-30 17:48:36 http://www.karintri.com
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk