Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Motivation

Motivation är inte något man får, det är något man förtjänar.

Jag har aldrig riktigt förstått det där citatet. Jag har vridit och vänt på det och liksom aldrig förstått vad som menas. Plus det ger ingen gratisbiljett heller så känns som ett rätt jobbigt citat i allmänhet. Genvägar är ju som bekant rätt så härliga (när de funkar).

Men idag så fattar jag. Efter gårdagens kvalitetspass så är jag extremt pepp på vad den här dagen ska föra med sig. Det pirrar fortfarande i benen när jag tänker på gårdagens kilometrar i kvällsmörker och det är ju lite löjligt egentligen; jag gjorde ju en mil i löparskor senast i helgen och håller på med äventyr och upptåg mest hela tiden.

Det går inte att ta miste på att det är kvaliteten som jag saknar. Inte kvaliteten på äventyr men däremot kvaliteten på strukturen och minutrarna och pulszonerna. De behöver inte ta över hela mitt träningsliv; men jag är glad att de får ta lite mer plats.

Och nu när jag besegrade första tröskeln så fick motivationen mat. Jag skapade den.

ottsjö bliz sara IMG_8684 Kläder // Craft. Glasögon // Bliz (mina allra snyggaste).

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Härligt Sara! Det är kanske inte så dumt med rutiner ibland ändå?!? 😉 Trevlig helg med Annika! Jag ser fram emot podden.

  Nellie 2015-03-27 17:18:03 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Kari: det låter så himla tråkigt bara?

  Lisa: haha ja, löpning (all träning kanske?) rensar frustration himla bra!!

  Sara 2015-03-26 17:52:38
  Svara
 • Något som motiverade mig väldigt mycket att ta mig ut och springa idag var kollegan: ”Häxan surtant” på mitt jobb. Väl hemkommen från jobbet så satte jag hög musik i örona och sprang väldigt fort och taktfast. VIPS så var surtanten som bortblåst ur tanken. Så jag måste tacka henne för min motivation idag 😉

  Lisa 2015-03-26 17:24:59
  Svara
 • Rutin kan faktiskt ersätta motivation – och gör det ofta för mig. Det händer relativt ofta att jag inte tränar för att jag är supermotiverad utan för att jag brukar träna. Jag brukar jämföra det med att borsta tänderna. Hur ofta är man supermotiverad till det liksom? Men ändå gör man det alltid, eftersom det är en rutin, och om man inte skulle göra det skulle det snart kännas jobbigt!

  Kari 2015-03-26 16:43:12 http://forskojsskull.se/
  Svara
 • Rutin kan faktiskt ersätta motivation – och gör det ofta för mig. Det händer relativt ofta att jag inte tränar för att jag är supermotiverad utan för att jag brukar träna. Jag brukar jämföra det med att borsta tänderna. Hur ofta är man supermotiverad till det liksom? Men ändå gör man det alltid, eftersom det är en rutin, och om man inte skulle göra det skulle det snart kännas jobbigt!

  Kari 2015-03-26 16:43:12 http://forskojsskull.se/
  Svara
 • Charlotta: härligt när det man gör ger energi till nästa pass!

  Marja: ja verkligen!

  Sara 2015-03-26 14:26:30
  Svara
 • Charlotta: härligt när det man gör ger energi till nästa pass!

  Marja: ja verkligen!

  Sara 2015-03-26 14:26:30
  Svara
 • Vad härligt, skönt med nyfunnen motivation som sporrar!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-03-26 13:05:14 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Vad härligt, skönt med nyfunnen motivation som sporrar!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-03-26 13:05:14 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Generellt brukar jag inte gilla såna där citat som är så där ”go for it”. Jag vet inte vad det är? Jag upplever det som pressande och lite glättigt tror jag. Fast jag förstår verkligen detta! Nu när jag är igång med min löpning ”på riktigt” igen så känner jag ju att ju mer jag gör, ju mer motivation föds!

  Charlotta Sofia springer och trimmar 2015-03-26 11:19:19 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Generellt brukar jag inte gilla såna där citat som är så där ”go for it”. Jag vet inte vad det är? Jag upplever det som pressande och lite glättigt tror jag. Fast jag förstår verkligen detta! Nu när jag är igång med min löpning ”på riktigt” igen så känner jag ju att ju mer jag gör, ju mer motivation föds!

  Charlotta Sofia springer och trimmar 2015-03-26 11:19:19 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk