Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Yogasöndag på Copperhill

Imorse tog jag med tjejerna till Copperhill (igen). De var sugna på en yogasöndag med Therese som kör Johanna Anderssons Global Yoga här i Åre.

Efteråt åt vi frukost och sedan var vi inne på Level spa i någon timme. Yoga, frukost och spa kostar 450 kronor vilket jag tycker är prisvärt i jämförelse med andra spahotell som tar exempelvis 750 kr för brunch och spa på helgerna.

Om ni råkar vara i Åre och i just frukostmatsalen så måste ni smaka messmöret på Copperhill! Så lent och ljuvligt!

Efteråt strosade vi lite på byn. På Café Torget har de börjat med kallpressade juicer under namnet ”Happy go lucky” så vi gick dit och förfriskade oss med nyttigheter. Jag drack en juice i torsdags också; eftersom både min Stockholmstandläkare och mitt besök upplyste mig om den nya ”juicebaren”. De långjästa kanelbullarna är också att rekommendera – nästan lika goda som bullarna gjorda på surdeg från Feldts i Halmstad!

När gänget åkte mot flygplatsen slog jag mig ner i soffan och började kolla på ”The theory of everything” (vilken gråtfest) fick jag ett sms från min kille som spenderat helgen med löparläger på västkusten som skrev att han dyker upp om fem timmar!

copperhill mountain lodge åre copperhill mountain lodge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] med riktigt bra frukost, men även Vox Hotel i Jönköping hade bra frukost. I Åre älskar jag frukosten på Copperhill. I höst ska jag hänga här mycket har jag tänkt; jag ska äta frukost och sedan ska jag ta det […]

    Frukost - mina bästa tips 2015-08-19 08:54:52 http://www.traningsgladje.se/2015/08/frukost-tips/
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Flora Wiström
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Johan Hurtig
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Linn Eklund
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Linn Herbertsson
Man
Philip Conradsson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Chrystelle Eriksberger
Home
Sanna Fischer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Träningsglädje
Man
Marcus Schuterman
Hälsa
Fannie Redman
Man
Kevin Triguero
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Amelia Widell
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Emelie Wikström
Man
Viktor Frisk