Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Yogasöndag på Copperhill

Imorse tog jag med tjejerna till Copperhill (igen). De var sugna på en yogasöndag med Therese som kör Johanna Anderssons Global Yoga här i Åre.

Efteråt åt vi frukost och sedan var vi inne på Level spa i någon timme. Yoga, frukost och spa kostar 450 kronor vilket jag tycker är prisvärt i jämförelse med andra spahotell som tar exempelvis 750 kr för brunch och spa på helgerna.

Om ni råkar vara i Åre och i just frukostmatsalen så måste ni smaka messmöret på Copperhill! Så lent och ljuvligt!

Efteråt strosade vi lite på byn. På Café Torget har de börjat med kallpressade juicer under namnet ”Happy go lucky” så vi gick dit och förfriskade oss med nyttigheter. Jag drack en juice i torsdags också; eftersom både min Stockholmstandläkare och mitt besök upplyste mig om den nya ”juicebaren”. De långjästa kanelbullarna är också att rekommendera – nästan lika goda som bullarna gjorda på surdeg från Feldts i Halmstad!

När gänget åkte mot flygplatsen slog jag mig ner i soffan och började kolla på ”The theory of everything” (vilken gråtfest) fick jag ett sms från min kille som spenderat helgen med löparläger på västkusten som skrev att han dyker upp om fem timmar!

copperhill mountain lodge åre copperhill mountain lodge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • […] med riktigt bra frukost, men även Vox Hotel i Jönköping hade bra frukost. I Åre älskar jag frukosten på Copperhill. I höst ska jag hänga här mycket har jag tänkt; jag ska äta frukost och sedan ska jag ta det […]

    Frukost - mina bästa tips 2015-08-19 08:54:52 http://www.traningsgladje.se/2015/08/frukost-tips/
    Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Hälsa
Ida Warg
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger