Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Helg igen!

Efter drygt ett år här i Åre så har jag nu sett till att fixa hyllplan till garderoberna i sovrummet. Nu har jag ännu ett extrarum ledigt vilket är praktiskt när jag ska få besök av två vänner – som jag ska få ikväll. Hittills så har ett av rummen fungerat som en walk in closet och varit helt bombarderat med kläder. I det andra gästrummet brukar jag ha min cykel och trainer och sådär. Den andra cykeln har jag i badrummet.

Utomhus flyger både regn och snö i luften men jag håller tummarna för solsken lagom till mina gästers ankomst. De har med sig snabba baddräkter, löparskor och skidgrejer så det lär bli en aktiv helg!

Vad ska ni göra i helgen?

röhnisch blommig jacka Dessa löparkläder, som jag fått från Röhnisch, längtar ut till solsken!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Såhär på internationella lyckodagen tänkte jag passa på att sprida lite glädje och berätta för dig hur mycket du inspirerar mig Sara! Du verkar så full av energi och optimism, som att allting är möjligt. Sådana människor behövs verkligen i den här världen. Har du någon speciell strategi för att tacklas med svårigheter/negativa tankar och känslor?

  Fortsätt som du gör!!

  //Stort fan

  Nicole 2015-03-20 23:02:16
  Svara
 • Det blir fjällen med familjen 🙂
  Som jag har längtat!
  Skidor på längden ser det ut att bli

  Tina 2015-03-20 20:49:46
  Svara
 • Låter spännande med en aktiv helg! För min del blir det fika, podcastande och annat företagsjobb!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-03-20 10:59:10 http://bakasockerfritt.se/
  Svara
 • Snacka om våriga träningskläder 🙂
  Helgen är helt oplanerad, första på länge. Så jag ska förhoppningsvis kunna njuta av Linköping i vårsolen och göra det som faller mig in 🙂
  Ha en fin Fredag!

  Frida Matsdotter 2015-03-20 09:43:02 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Kepsen gillade jag, också! Är det också Rönisch? Du har helt rätt, det är faktiskt helg. Jag har helg mest varje dag… Just lördag och söndag så blir det hemma med kidsen. Yoga och vara i naturen. Happy Freday!

  Jennie 2015-03-20 07:16:41 http://www.traningsnarkomamman.se
  Svara
 • Det blir en ”tuff” helg med surpriseparty för min 40-åring. Han vet att det blir men jag måste fixa allt… Hujedamig. På det har jag tänkt lägga två backpass i den där backutmaningen + besök av min bästa vän från Sthlm. Och så ska jag sörpla rödvin direkt ur partyboxen… *utbränd*

  Mia 2015-03-20 05:49:54 http://www.menmia.se
  Svara
 • Så fin jacka!
  Ha en fin helg 🙂

  Träningsblogga - Ida 2015-03-19 20:17:26 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Härligt med ännu mer utrymme och hoppas ni får en fin helg 🙂

  Mari 2015-03-19 19:10:00 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Vanja Wikström
Home
34 kvadrat
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Paulina Forsberg