Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Springa jättelångt

Jag funderar på att springa jättelångt igen. Annika, mitt sällskap på sådana här äventyr de senaste åren, bad mig föreslå något som fick mig att kittla i magen. På skämt sa jag ”Jämtlandstriangeln åt andra hållet” och hon blev eld och lågor.

Det finns så himla mycket att springa och förra året började jag med att lista Sveriges vackraste leder – något som ni är högst delaktiga i.

I sommar ska jag springa i Skäckerfjällen och i fjällen runtomkring Storlien; därifrån kommer man enkelt till Blåhammaren till exempel. Jag vill även springa lite med utgångspunkt Storulvån, gärna turer på runt 10-21 km. Jag tänker också springa den vackraste biten av St Olovsleden och gärna mot Pyramiderna i södra Årefjällen. Ja, det blir en del trail – detta är ju bara inom Åre kommun dessutom!

trail ursvik 2suljätten traningsgladje.seterrängskor traningsgladje.se

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
 • Jag tycker denna bloggen är så himla fin, positiv och härlig och dessa inlägg med fantastisk natur osv är ju bara drömmen. Att ge sig ut och springa där… åh!

  Hedvig 2015-03-19 16:20:50
  Svara
 • Tack för svaret Sara!
  Jag kikar lite på inov´s modeller!
  Och som du säger; verkar så himla svårt att hitta en sko som har allt man letar efter. Den jag letar efter ska ha bra grepp, ge en känsla av att vara nära marken, men ändå ge stöd åt foten eftersom sträckan är lång, vara tålig men utan traktor-känsla. Och helst snygg.. haha! Tur ändå att jag älskar att leta skor, även fast det känns som en djungel här i trailsko-världen, där jag hittills inte är så insatt 😀

  Erika 2015-03-18 12:05:03 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Marja: din joggingtid kommer! 🙂

  Ida: jaaa, gör’t!

  Rund: jag går i dina trailspår… 😉

  Annika: haha ja väldigt (le för kameran osv)

  Madelaine: well, det är nog rätt så förfärligt långt också faktiskt. haha.

  Hanna: yes jag längtar!!

  Mari: eller hur!!

  Upp&Hoppa: bra du håller med 😉

  Erika: jag springer mycket i Inov-8 Xtalon 212 eller Inov-8 190 och har sprungit lite i Icebugs terrängskor också. Jag vill helst ha mina terrängskor så lätta som möjligt eftersom jag vill känna marken under fötterna tydligt för bästa fingertoppskänsla. Jag vill ha bra grepp på blöta stenar, lera och framförallt blött trä. Där tycker jag dock att det är svårt att få en sko som är bra på allt…

  Sara 2015-03-18 09:57:53
  Svara
 • Vad har du för skor på fossingarna när du springer på dessa leder Sara? 😀
  Jag ska ju upp och springa fjällmaran i Bydalsfjällen i slutet av augusti och funderar på vilka skor som kan lämpa sig bäst!

  Erika 2015-03-18 09:45:50 http://www.hejaerika.wordpress.com
  Svara
 • Verkar himla rimligt att ösa på med löpning på fjäll tycker jag!

  uppochhoppa 2015-03-17 20:16:20 http://www.uppochhoppa.se
  Svara
 • Låter vansinnigt roligt faktiskt 🙂

  Mari 2015-03-17 19:21:42 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Vad kul det låter!

  Hanna 2015-03-17 16:21:56 http://hannafialotta.blogg.se
  Svara
 • Det är säkert jättetjusigt men låter förfärligt långt i mina öron ;).
  Utmaningar är alltid kul. Det blir säkert en upplevelse om inte annat. 🙂

  Madelaine 2015-03-17 16:04:12 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Jag är så på!!! Fatta hur bra vår dag var sist. klicka på mitt namn och kolla bilderna, vi ser ju lyckliga ut!!!

  Svara
 • Åh, wow, vilka foton!!
  Trailporr, äventyr och glädje. Som ett kinderägg! 😀

  Kram M

  Rund är också en form! 2015-03-17 11:18:48 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Låter verkligen härligt.
  Jag som springer mest i stan börjar bli mer och mer sugen på att få springa på såna där ställen istället. Verkar så himla gott och rofyllt.

  Träningsblogga - Ida 2015-03-17 10:12:48 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Vad härligt det låter! Inte för att jag brukar springa så långt, men saknar ändå att kunna ta en joggingtur, vilket jag inte gjort på några månader (gravid).

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-03-17 09:58:17 http://bakasockerfritt.se/
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Vanja Wikström
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Fannie Redman
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Lifestyle
Dasha Girine
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Hälsa
Träningsglädje
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Chrystelle Eriksberger