Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Epic trail

Vi har inte massor med snö i Åre men läget rapporteras vara väldigt bra i skidbackarna och snödjupet på fjället gör det väldigt springbart just nu. Jag hade dåligt flow på jobbet idag och checkade ut tidigt i eftermiddag för att göra ett omtag på hela den här arbetsdagen och istället sysselsätta tankarna med något annat: traillöpning på fjället.

90 minuter long slow distance stod på schemat och jag tog med mig Hazel och styrde Hondan mot Ottsjö. Vi hittade ut på en led, som visade sig vara banan på fjällmaraton, och sprang både obanad snöterräng och i ett gammalt skoterspår.

Tvärtemot väderleksrapporten har den här dagen inte alls varit lika fin som tidigare i veckan och när vi kom ovan trädgränsen började det blåsa på. Efter 45 minuter vände vi tillbaks igen och fick behaglig utförslöpning den sista biten och nu hänger vi båda i soffan framför brasan och tittar på snöflingorna där ute. Jobbmailen väntar och om jag fick välja skulle jag spendera alla mina arbetsdagar såhär.

honda civicfjällmaraton banan ottsjö 01fjällmaraton banan ottsjö 02fjällmaraton banan ottsjö 03fjällmaraton banan ottsjö 05 fjällmaraton banan ottsjö 04fjällmaraton banan ottsjö 06

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Kevin Triguero
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk
Man
Johan Hurtig