Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Merinoull

Jag fick en fråga om en tröja jag hade på mig på en tidigare bild och jag tänkte visa upp den lite närmre; för den är riktigt rekorderlig. Här är den: en underställströja från Smartwool! Så snygg att jag hade på mig den till vardags idag!

Tröjan heter Smartwool midweight 250 pattern zip och finns på Addnature. Det är en av de tjockaste underställströjorna från Smartwool och jag brukar dra på mig den när jag ska ut och göra lågintensiva saker; som en morgonpromenad med Hazel till exempel.

Bra grejer med underställströjor som man sällan tänker på att man kan köra lager på lager med de också; så denna skulle också passa fint ovanpå en tunnare underställströja som är än mer fokuserad på att transportera bort fukt.

Merinoull är naturligt antibakteriellt och luktar sällan illa! Perfekt för strumpor med andra ord. Just Smartwool gör riktigt tunna strumpor i merinoull som jag gillar!

smartwool underställ 02 smartwool underställ 01

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Chrystelle Eriksberger
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Foodjunkie
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Sanne Alexandra
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk