Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

I like to move it move it

Din kropp är plattformen som din hälsa vilar på. En kropp som inte klarar av att leva är ingen rolig kropp. Alla kroppar förtjänar att få röra på sig, oavsett hur den ser ut. Den blir glad då. Och du blir glad.

Rörelse är inte förbehållet kroppar som redan är starka och tränade. Rörelse är till för alla; oavsett om det är på gymmet eller i spåret, på en cykel eller bredvid en skivstång.

De flesta av oss har lyxen att kunna välja vad vi vill göra och hur vi vill träna. De flesta av oss behöver inte slava under träningsprogram eftersom vi inte strävar mot att bli bäst i världen i vår träningsform. Att bli bäst är en hård fight som kräver  uppoffringar och som inte handlar ett dugg om hälsa. Den matchen kan istället du gå. Vad har du gjort idag som fått dig att må riktigt bra?

Jag har varit ute och lapat dagsljus på lunchen och när solen gick ner satte jag mig på trainern och trampade igenom ett gäng intervaller. Nu leker endorfinerna i kroppen och jag är värd en skön kväll i soffan med en trött hund i knät.

cykling trainer craft saracraft mesh superlight saracraft mesh superlight sara 03sara craft mesh superlight hazel jaktcocker 02

Detta är en post i #blogg100.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Intressant vinkling, rätt i prick.
  Jag ligger lite efter här i kommentarerna, men igår körde jag pass med seniorer som innehöll både cardio och lättare vikter i kombo, a´la Jillian Michaels. Härligt gäng de där seniorerna. Jag älskar dem allihop ;).
  Efter det hoppade jag in extra och körde ett rejält corepass. Det känns idag kan jag lova, precis som det gärna ska göra.
  Idag har jag lekt lite på yogamattan, fått benen att darra lite extra och gett höfterna möjligheten att öppnas upp.
  Nu väntas en promenad i solskenet med en skön podd i öronen.
  Godis för kropp och själ.

  Madelaine 2015-03-04 14:50:14 http://www.foodclean.wordpress.com
  Svara
 • Mari: härligt!!

  Sara 2015-03-02 20:38:24
  Svara
 • Jag klev upp från soffan där jag satt på lunchen, gick ut och ställde mig och andades in solen som visade sig för en kort stund. Sedan fick kvällen bjuda på ett hårt benpass på gymmet 🙂

  Mari 2015-03-02 20:11:18 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Mia: förstår dig!!

  Jeanna: härligt! och ätit chokladmousse, kanske?

  Anna: härligt, saknar det lite faktiskt!! yes, det är meshlinnet – har inte kört med det förut men det var kärlek under första cykelpasset. kommer följa med mig ut när det blir varmt!

  Sara 2015-03-02 19:56:51
  Svara
 • Jag gymmade med bästisen. Det ger alltid bra med energi.

  Btw, är det craft cool mesh linne? Det kan vara det mest använda linnet in min garderob, cyklar inte en meter utomhus utan sånt under cykeltröjan! Men jag har aldrig tänkt på att använda det inomhus…

  Anna Jansson 2015-03-02 19:36:28 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Jag har lekt på min yogamatta och gjort coreövningar som jag vet att jag verkligen behöver och som därför gör mig så lätt och glad. Att jag äntligen tar itu med det, liksom!

  jeanna 2015-03-02 19:03:22 http://minatraningstajts.wordpress.com
  Svara
 • Transportlöpning t.o.r. jobbet! Får mig att må som en primadonna!

  Mia 2015-03-02 18:57:39 http://www.menmia.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Dasha Girine
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk