Hej Stockholm. Hej sol och trafikkaos i hundra knutars backe. Hej latte i pappmugg och vänt på grön gubbe. Hej härligheten och alla mina älskade favoritsaker. Detta gör jag alltid när jag är i Stockholm:

1. Köper en latte på Espresso house (eller Sorelle espressobar som jag bor granne med).

2. Köper gofika från Fabrique tvärs över gatan.

3. Har tidiga frukostdejter. Ofta på Mellqvist, eller på min nya favorit Xoko. Gillar överlag att hänga runt Rörstrandsgatan runt 7 om morgnarna.

4. Åker buss om jag ska någonstans.

5. Köper på mig KOBO doftljus eftersom sådant är svårt att få tag på i Åre.

6. Myser i en nystädad och skinande ren lägenhet. Tack Rent 08 som har städat så att min sambo kan ägna kvällarna åt att springa egna pass och coacha fram andra och att jag kan komma hem till ett härligt fint hem.

7. Om jag hade kunnat så hade jag testat på Vici Athletics som ligger ett stenkast från lägenheten. Men det har jag nog sagt förut. Det pirrar i kroppen när jag tänker på strongman training och traktordäck.

[insert]lägenhet kungsholmen_02[/insert][insert] lägenhet kungsholmen[/insert]

0