[insert]åre snöstorm IMG_8413[/insert] Eftersom det var snöstorm i lördags sov vi länge. Till efter 11 någonstans. Det var jämntjockt utanför fönstret så vi såg inte så mycket dagsljus ändå. Megamys!

[insert]åre snöstorm IMG_8417[/insert] Vi bestämde oss för att ta oss ut på byn – lättare sagt än gjort på grund av snöstormen Ole.

[insert]åregården IMG_8424[/insert] Vi åkte till Åregården och åt brunch från deras äggmeny.

[insert]äggmenyn åregården IMG_8447[/insert] Jag valde äggmacka på levainbröd med chilimajonäs. Mmm!

[insert]åregården IMG_8454[/insert] Vi har för övrigt hängt mycket på Åregården den här helgen – i fredags kväll var vi på italienaren Capo. Att frekventera Åregården känns som ett tydligt ålderstecken.

[insert]åregården IMG_8460[/insert] Såhär snöstormigt var det, mitt på blanka dan!

[insert]åre IMG_8470[/insert] Efteråt hämtade vi 20kg lådor på posten till en jobbgrej jag gör. Lämpligt med sambosällskap!

[insert]cykla trainer IMG_8482[/insert] Jag passade på att köra ett trainerpass eftersom det ändå inte gick att vistas ute. Notera den begränsade utsikten. Jag hade fönstret öppet och märkte att ett gäng bilar körde fast i snödrivorna där ute…

[insert]sara åre IMG_8492[/insert] Efter herrarnas VM-störtlopp var det hög tid att dra på sig läppglanset och kamma luggen…

[insert]ölbaren åre IMG_8506[/insert] …vi skulle ju till hyllade Ölbaren!

[insert]ölbaren IMG_8507[/insert] Såhär såg menyn ut!

[insert]

ölbaren IMG_8504[/insert] Vi stannade där länge, länge. Strax efter kl 01 hoppade vi in i en taxi hem.

[insert]

sara IMG_8530[/insert] Gatorna var öde eftersom inga plogbilar varit i farten. Att komma hem var ett äventyr i sig.

0