Solen har strålat de senaste dagarna och jag har dragit ner persiennerna på jobbet så att jag kan se min skärm och fortsätta jobba. Men i eftermiddag kunde jag inte hålla mig. Jag lämnade kontoret kl 16 och åkte raka vägen ut i spåret. De flesta av sportlovsfirarna hade redan åkt sina kilometrar och styrde bilen nerför berget medan jag knäppte på mig skejtpjäxorna. Sedan övade jag på att känna mig trygg på skidorna; det är ungefär på den nivån som jag fortfarande befinner mig. Men det är så himla skönt att känna att jag blir bättre på det här med skejt. Just idag åkte jag någon eller några kilometer uppför och det gick riktigt bra, det har hänt mycket sedan den här gången då ett litet krön kändes omöjligt.

På huvudet hade jag den blågula hejamössan med kurbitsmönster som Craft tagit fram inför skid-VM i Falun. Nu ska världsmästerskapen avgöras – let the games begin! Kommer du att följa tävlingarna?

[insert]craft kurbits mössa sara[/insert][insert]craft kurbits mössa sara_02[/insert]

0