Imorse hade vi pannkaksfest medan det snöade utanför fönstret. Det är oklart hur många pannkakor som egentligen stektes på spisen, men det var en trave som fortfarande står i kylen efter att vi ätit oss proppmätta framåt brunchtid.

När det blev eftermiddag tog vi oss upp till Ullådalen för att åka längd. Det var en mycket bättre dag än förra veckan då man knappt såg ett steg framför sig där uppe på fjället. Himlen visade sig helt plötsligt från sin blåaste nyans och vi åkte ett gäng kilometer i spåret innan vi tog en varm choklad med grädde i Lillåstugan. Klart värd dag igen!

[insert]längdspår ullådalen IMG_1587[/insert][insert]längdspår ullådalen IMG_1622[/insert][insert] längdspår ullådalen IMG_1613[/insert][insert] längdspår ullådalen IMG_1607[/insert][insert] längdspår ullådalen sara IMG_1599[/insert]

0