Några riktigt drivna personer i min bekantskapskrets har precis sjösatt en riktigt smart affärsidé de jobbat hårt och länge med. Här är UNIQD – en sajt där du kan designa dina egna smycken i material som silver, mässing och till och med guld.

Först ut bland typ av smycken du kan designa är armband. Här är några exempel på vad du kan göra. Med hjälp av ett designverktyg som är lätt att använda kan du leka runt och skapa alla möjliga slags kreationer. Jag kan tycka att båda extremt enkel och stilren design är snyggt, men ibland är det coolt med mycket och massor.

Jag träffade gänget bakom konceptet på en fika strax före jul och det var kul att höra om deras resa från idé och genom allt slit fram till den färdiga produkten som lanserats i helgen.

[insert]bracelet design_02[/insert][insert] bracelet design_01[/insert]

0