Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Banana peanutbutter smoothie

Ibland är en riktig publikfriarsmoothie det enda man behöver för att börja dagen. Och ibland blir man blessed med en soluppgång också. Nu rockar vi den här dagen! Vad ser du mest fram emot med denna torsdag? 

banana peanut butter smoothie

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Ahh men, låter ju hur gott som helst ❤️<3

  ENERGETICA-Hälsosam matglädje 2015-02-26 23:51:15 https://energeticas.wordpress.com
  Svara
 • Vilken tur att jag gled förbi här innan jag gick och lade mig. Satt som bäst och funderade på vad jag skulle ta till frukost före morgonpasset imorgon, brukar oftast bli en bar men tycker ofta det är jobbigt att äta så tidigt (typ 5.45). Men banan och peanut butter, muuums! Ger bra energi till spinningbenen tror jag 😉

  Millis 2015-02-26 21:57:06
  Svara
 • Just denna kväll ser jag fram emot att få läsa receptet till den där smoothien 🙂 Men annars en lugn och härlig helg 🙂

  Mari 2015-02-26 18:59:34 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Det bästa med idag är att jag för första gången på evigheter ska få springa i solsken från en knallblå himmel. Dessutom har jag hört fågelkvitter. Det känns som det blir tema vårfeeling på löpturen. Underbart!

  Anna (orka mera) 2015-02-26 11:06:53 http://piggelina.se
  Svara
 • Jag är glad över att min förkylning börjar på att ge med sig. Väntar bara på att rösten ska bli som vanligt igen. Tills dess får jag låta konstigt 🙂
  Idag ser jag fram emot att få övningsköra och sedan gå till frisören för att få håret ompysslat! 🙂

  Marie 2015-02-26 11:02:00
  Svara
 • Jag ser fram emot att styra bilen ut mot Österlen och 24 timmar på spa i eftermiddag när jag jobbat klart. Bubbel i badkaret och bubbel i glaset!

  Pernille 2015-02-26 10:52:12 http://persiljaspringer.blogspot.com
  Svara
 • Jag ser fram emot att köra superduperdundersvettiga fyraminutersintervaller med cykelkompisarna ikväll. En av veckans höjdpunkter 🙂

  Elna - formcykel.se 2015-02-26 09:49:31 http://www.formcykel.se
  Svara
 • Det här påminner mig om min ambition att på kvällen fundera över vad som varit ”dagens bästa”. Men om jag nu tittar på torsdagen så är höjdpunkten att väninnan från barndomen kommer förbi på lunch. Vi är i samma vecka nästan så vi har ungefär i samma energi: jag tror soffan blir bra för oss!

  Och att solen lyser idag är ju underbart. Bästa!

  Hoppas du får en fin tors!

  Emilia

  Emilia 2015-02-26 09:30:08 http://enemilia.se
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Lifestyle
Vanja Wikström
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Träningsglädje
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger