Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Bäst på Instagram

Vem tycker du är bäst på Instagram? Jag brukar både följa och avfölja i snabb takt, men är alltid nyfiken på nya konton.

Vad jag väljer att följa beror lite på humör. Ett tag var jag helt inne på inredning och följde massa sådana konton, och en annan gång blev jag insnöad på massa amerikanska inspo- och modekonton. Men nu har jag avföljt de flesta – jag har bytt humör. Nu vill jag nog helst se utflykter och äventyr; traillöpning på barmark eller skidåkning på snö. Glada och inspirerande upptåg som jag också kan inspireras av.

Berätta, vad följer du helst på Instagram? Vad gillar du och vad gillar du inte? Håller du fast vid dina konton eller följer du och avföljer lite allteftersom? Och – selfies: hiss eller diss? Vad heter du på insta och vilka bilder väljer du att lägga upp?

instalove 8 bilder från min feed de senaste två veckorna

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
44kommentarer
 • Kan rekommendera @blackjaguarwhitetiger -en mexikanare som tar hand om stora kattdjur, @jacmcm -träning,

  Alis 2015-02-19 19:14:04 http://mittalisliv.blogspot.com
  Svara
 • @miaalevad
  Jag lägger inte upp så ofta i vardagen, men lite från resor, restauranger, solnedgångar, träningsselfies ibland, lite jobb.
  Jag avföljer inte så ofta som jag borde… men tröttnar ändå på alla som alltid lägger upp samma typ av bilder. Gillar bilder med lite humor,

  Alis 2015-02-19 19:07:51 http://mittalisliv.blogspot.com
  Svara
 • Jag följer och avföljer ofta. När jag märker att jag bara scrollar förbi så rensar jag. Favoriterna varierar, gillar humor i kombination med bilden. @hejhejvardag är lite kul t ex. Följer just nu mkt skidåkare och yogis, och vänner. @saraelisabethmo är härlig också. @matsusanne från Gokväll har ofta bra mattips. @malayoganyc gillar jag också, och så en del av dem ovan.

  Själv heter jag @blue_malin

  Malin 2015-02-18 07:54:55 http://Bluemalin.blogspot.com
  Svara
 • Träningsbilder, matbilder och vardagsbilder i ett. Gillar såklart selfies, vill gärna se den jag följer också. Bilder på bara ben eller mage går bort. Följer tränings- och hälsoinriktade men gillar också naturbilder, matinspiration, kläder och ett och annat inredningskonto.
  Gillar tex @mandeldesign, @fjallmaratonsalen, @starikibalans, @hanna_hurbrasomhelst, @jonasbuud, @allakantrana, @instadalarna
  och älskar dina bilder 🙂

  mitt konto @millalind73

  Camilla 2015-02-18 06:54:35 http://camillatranar.com
  Svara
 • Frida: stort tack för tips!!

  Alex: davidhellenius gillar jag med, mkt rolig!!! måste kolla upp de andra!

  Sara 2015-02-17 20:20:35
  Svara
 • Jag kan tycka att det finns annat att hetsa upp sig kring selfies och folks träningsbilder, om man vill lägga upp en selfie så gör det ;). Jag får ibland höra att mina incheckningar och bilder på att jag tränar är provocerande. Samtidigt har jag bestämt att jag vill göra det, det peppar mig, varenda liten like gör att jag gärna checkar in, vad är fel med att man vill må bra liksom…
  Jag är som du följer och avföljer.
  @davidhellenius är otroligt rolig, @mistyonpoint är makalös, jag kan bara beundra det mästerverket till kropp, hon är balettdansös i New York, @chiaraferragni, detta modeunder, älskar hennes galna skor hon designar, pratade med italienare om henne och de tror att hon kommer slå som skådis inom snar framtid, detta är det skämskudde på, men alla i The Kardashians, mest för att jag är så troligt fascinerad över det mediahus de byggt hehe, och såklart @paoloroberto. Och dig följer jag, men det vet du redan ;)!!!

  Dietandthecity/Alex 2015-02-17 19:22:26 http://www.dietandthecity.se
  Svara
 • Alltid hiss på selfies! 🙂 Jag följer ju personer jag är intresserad av och då vill jag se dom!
  Jag följer och avföljer hej vilt. Hinner jag inte gå in och kika speciellt ofta så avföljer jag många, men är jag uttråkad försöker jag hitta nya att följa. Jag måste liksom scrolla igenom hela flödet varje gång tills jag når den bilden jag såg senast, ett tix som jag INTE blir av med, därför kan jag inte följa för många 😛

  Lite favoriter just nu är:
  @jules_bonasera
  @elliegoulding
  @nutritionstagram
  @matilda_soderlund
  @sassa_asli
  @whitneyeveport
  @wholoefoods

  Frida Matsdotter 2015-02-17 13:39:12 http://matsdotter.shapemeup.se
  Svara
 • Elna: 🙂

  Anki: håller med om snölandskapen, det är hääärligt!

  Anna: jag följer inte så många cykelkonton, det hade varit kul att hitta fler. men som inte är elit liksom.

  Nellie: bra input faktiskt, håller helt med dig.

  Anna: haha kollade just på ditt konto – och såg en matbild. mycket roligt!

  Nipe: ja ja ja på grön skog och vit snö!!

  Mari: då gillar vi nog lite lika

  Cicci: tack för tipsen, måste kolla upp! och tack för omnämnandet!

  Emma: jaaa, ska kolla. wisslaren följer jag redan men fascineras mest av följarantalet. för en del av bilderna är nästan lika andra konton, men utan den massiva följarskaran. man ska nog ha lite flyt. 🙂

  Sara 2015-02-17 10:28:37
  Svara
 • Jag älskar konton med äventyr på vackra naturbilder! @chrisburkard har helt otroligt vackra bilder. @wilderness_culture och @wisslaren är inspirerande om du inte redan följer 🙂

  Emma 2015-02-17 10:05:37 http://ptbyemma.se
  Svara
 • Jag är snabb både att följa och avfölja. Mest vänner i mitt instaflöde just nu, plus en del konton med fina bilder från skidåkning, klättring och allmänt ut-i-skogen-längt, plus några få konton med skojiga dumheter. Selfies är ok om texten har en poäng eller bilden är grymt bra, men matbilder går helbort iaf om det inte finns ett recept eller ett riktigt bra restaurang/café-tips till. Gillar tex: @norrona @hotdudesreading, @funnywhenitswrong (kanske var tredje iaf) @kalla_87, @kris_atkinson, @sararonne 🙂

  Jag försöker att hålla samma tänk i det jag lägger upp (@snowcicci), men känner ibland att mitt liv liksom inte räcker till för att fylla instakontot med det jag vill. Detta har satt snurr på hjärnan, så nu håller jag på att göra små små justeringar för att det ska bli mer av det där härliga i livet också.

  Cicci 2015-02-17 09:11:52
  Svara
 • Hiss för selfies 🙂 Jag avföljer sådant som är enkelspårigt men älskar variation. Utflykter, selfies, träning, resor, humor, ja typ allt. =)

  Mari 2015-02-17 08:02:52 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Hiss för selfies 🙂 Jag avföljer sådant som är enkelspårigt men älskar variation. Utflykter, selfies, träning, resor, humor, ja typ allt. =)

  Mari 2015-02-17 08:02:52 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Glömde ju. Selfies… Hrm, en titt på mitt konto ger 2 selfies av 102 bilder. Den ena är ju dessutom i motljus, haha.

  Nipe 2015-02-16 23:09:24 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Glömde ju. Selfies… Hrm, en titt på mitt konto ger 2 selfies av 102 bilder. Den ena är ju dessutom i motljus, haha.

  Nipe 2015-02-16 23:09:24 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Följer nog mest de som lägger ut mkt naturbilder, gärna i kombination med träning. Avföljer om det blir för mkt upprepningar. En ko i motljus kan vara fint både en och två och tre ggr, men efter några veckor med samma ko blir det lite tradigt. Dras till gröna skogsbilder och vita skidåkarbilder. /@nipe72

  Nipe 2015-02-16 23:00:04 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Följer nog mest de som lägger ut mkt naturbilder, gärna i kombination med träning. Avföljer om det blir för mkt upprepningar. En ko i motljus kan vara fint både en och två och tre ggr, men efter några veckor med samma ko blir det lite tradigt. Dras till gröna skogsbilder och vita skidåkarbilder. /@nipe72

  Nipe 2015-02-16 23:00:04 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara
 • Alltså jag är typ sämst på insta. Följer mest vänner eller bloggare (som jag redan följer via bloggen och ”känner” därigenom.) Något enstaka konto som visar träningsövningar (man kan aldrig få för mycket inspo när man ska hitta på nya träningspass). I övrigt är jag ganska ointresserad och förstår inte riktigt varför jag ska veta vad någon jag inte ens känner äter till lunch 🙂

  Selfies är kul men som alltid med måtta. Får gärna vara annat också! Typ semlor 🙂

  Här är jag: @annanystedt

  Anna (orka mera) 2015-02-16 22:45:37 http://piggelina.se
  Svara
 • Alltså jag är typ sämst på insta. Följer mest vänner eller bloggare (som jag redan följer via bloggen och ”känner” därigenom.) Något enstaka konto som visar träningsövningar (man kan aldrig få för mycket inspo när man ska hitta på nya träningspass). I övrigt är jag ganska ointresserad och förstår inte riktigt varför jag ska veta vad någon jag inte ens känner äter till lunch 🙂

  Selfies är kul men som alltid med måtta. Får gärna vara annat också! Typ semlor 🙂

  Här är jag: @annanystedt

  Anna (orka mera) 2015-02-16 22:45:37 http://piggelina.se
  Svara
 • Mina vänner har de bästa insta-kontona, enligt mig, tillsammans med ett par väl utvalda hälsoprofiler. Jag är väldigt selektiv när jag börjar följa någon men avföljer sällan. Helt ärligt så har jag lite av en flipp på Instagram just nu. Det är ju tänkt att vara just ”insta” men har tydligen blivit ett skyltfönster för de som tar fina bilder. Jag gillar också vackra bilder så missförstå mig rätt, men jag vill veta vad folk gör just nu, inte vad de gjorde förra veckan. Eller är det bara jag som är gammal och inte kan anpassa mig efter den rådande utvecklingen…?!? 🙂

  Förresten, nu har jag hittat på en egen lista (eftersom jag är så sem på bollen på de som andra skapar). Jag har delat med mig om mina rädslor och skulle bli glad om du vill dela dina. Intentionen med listan är visa att vi alla går omkring och är ”rädda” för olika saker och genom att göra det tydligt vad det är bidra till att vi kan övervinna sådant som hindrar oss att göra det vi vill göra. Hoppas du vill hänga på. 🙂

  Nellie 2015-02-16 22:04:04 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Mina vänner har de bästa insta-kontona, enligt mig, tillsammans med ett par väl utvalda hälsoprofiler. Jag är väldigt selektiv när jag börjar följa någon men avföljer sällan. Helt ärligt så har jag lite av en flipp på Instagram just nu. Det är ju tänkt att vara just ”insta” men har tydligen blivit ett skyltfönster för de som tar fina bilder. Jag gillar också vackra bilder så missförstå mig rätt, men jag vill veta vad folk gör just nu, inte vad de gjorde förra veckan. Eller är det bara jag som är gammal och inte kan anpassa mig efter den rådande utvecklingen…?!? 🙂

  Förresten, nu har jag hittat på en egen lista (eftersom jag är så sem på bollen på de som andra skapar). Jag har delat med mig om mina rädslor och skulle bli glad om du vill dela dina. Intentionen med listan är visa att vi alla går omkring och är ”rädda” för olika saker och genom att göra det tydligt vad det är bidra till att vi kan övervinna sådant som hindrar oss att göra det vi vill göra. Hoppas du vill hänga på. 🙂

  Nellie 2015-02-16 22:04:04 http://www.flyinghippo.se
  Svara
 • Instagram… favoritappen! Jag går också lite i cykler efter vad som intresserar mig. Men jag är också dålig på att radera konton så jag blandar också hej vilt. Men är inte det lite charmigt också? Att inspireras av många olika konton och stilar.
  Själv tycker jag om att blanda högt, försöker få med en bit vardag, en bit träning, en bit selfies och en hel del cykling.
  / @annamjansson

  Anna Jansson 2015-02-16 21:43:41 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Instagram… favoritappen! Jag går också lite i cykler efter vad som intresserar mig. Men jag är också dålig på att radera konton så jag blandar också hej vilt. Men är inte det lite charmigt också? Att inspireras av många olika konton och stilar.
  Själv tycker jag om att blanda högt, försöker få med en bit vardag, en bit träning, en bit selfies och en hel del cykling.
  / @annamjansson

  Anna Jansson 2015-02-16 21:43:41 http://www.annamjansson.se
  Svara
 • Jag lägger mest upp träningsbilder på min Instagram, och så här års nästan bara längdskidbilder och snölandskap. Jag följer gärna andra som lägger upp mycket snöbilder så här års.
  Tröttnar ibland och byter de jag följer och kommer ibland tillbaka till dem igen också.
  Mig finner man på @ankikihlstrom

  Svara
 • Jag lägger mest upp träningsbilder på min Instagram, och så här års nästan bara längdskidbilder och snölandskap. Jag följer gärna andra som lägger upp mycket snöbilder så här års.
  Tröttnar ibland och byter de jag följer och kommer ibland tillbaka till dem igen också.
  Mig finner man på @ankikihlstrom

  Svara
 • Hiss på selfies – jag blir så väldigt glad av att se ansikten på vänner och inspirerande människor! /elnajosefin

  Elna - formcykel.se 2015-02-16 20:59:44 http://www.formcykel.se
  Svara
 • Hiss på selfies – jag blir så väldigt glad av att se ansikten på vänner och inspirerande människor! /elnajosefin

  Elna - formcykel.se 2015-02-16 20:59:44 http://www.formcykel.se
  Svara
 • Mia: haha ja dig följer jag, tycker ditt konto är mkt hurtigt! 😉

  Jess: just ja, populärabilder-sidan har jag typ glömt att den finns! tack för reminder!

  Sara 2015-02-16 20:43:13
  Svara
 • Mia: haha ja dig följer jag, tycker ditt konto är mkt hurtigt! 😉

  Jess: just ja, populärabilder-sidan har jag typ glömt att den finns! tack för reminder!

  Sara 2015-02-16 20:43:13
  Svara
 • Jag håller mig nog rätt mycket till de jag följer och lägger istället till nya som jag hittar genom att andra vänner har gillat eller på ”populärabilder”-sidan. Sedan gör jag ett röj då och då och avföljer konton som jag inte längre tycker är kul. Men det är mycket inredning, träning, mode och vänner som jag följer 🙂

  Min Insta (@jessan10) innehåller en blandning av mitt liv, träning, natur, mat, vänner osv!

  Jess 2015-02-16 20:41:40 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Jag håller mig nog rätt mycket till de jag följer och lägger istället till nya som jag hittar genom att andra vänner har gillat eller på ”populärabilder”-sidan. Sedan gör jag ett röj då och då och avföljer konton som jag inte längre tycker är kul. Men det är mycket inredning, träning, mode och vänner som jag följer 🙂

  Min Insta (@jessan10) innehåller en blandning av mitt liv, träning, natur, mat, vänner osv!

  Jess 2015-02-16 20:41:40 http://jessansworld.blogg.se
  Svara
 • Jag gillar fina bilder och selfies. Och är bilderna inte fina så måste de ha humor 🙂 Jag tycker texten (som i alla andra kanaler) är jätteviktig! Gillar personliga konton som delar lite av varje och har glimten i ögat. Det får inte bli för mycket floskler och för präktigt. Magrutor och allmänt fläkande av hud tråkar ut mig. Följer mest sportiga och frilufsiga personer. Och en och annan insta-morsa som bara ger sina barn ekomat och använder tygblöjor. Haha. Borde ta tag i det där med att rensa lite, men orkar inte.

  Själv är jag lite hoppsanhejsan tror jag. Delar träning, friluftsliv, livsnjutning, familj, en gnutta mat och vardag. Vill nog vara lite smårolig också och lyckas ibland… 🙂

  I am @menmia.se

  Mia 2015-02-16 20:41:11 http://www.menmia.se
  Svara
 • Jag gillar fina bilder och selfies. Och är bilderna inte fina så måste de ha humor 🙂 Jag tycker texten (som i alla andra kanaler) är jätteviktig! Gillar personliga konton som delar lite av varje och har glimten i ögat. Det får inte bli för mycket floskler och för präktigt. Magrutor och allmänt fläkande av hud tråkar ut mig. Följer mest sportiga och frilufsiga personer. Och en och annan insta-morsa som bara ger sina barn ekomat och använder tygblöjor. Haha. Borde ta tag i det där med att rensa lite, men orkar inte.

  Själv är jag lite hoppsanhejsan tror jag. Delar träning, friluftsliv, livsnjutning, familj, en gnutta mat och vardag. Vill nog vara lite smårolig också och lyckas ibland… 🙂

  I am @menmia.se

  Mia 2015-02-16 20:41:11 http://www.menmia.se
  Svara
 • Jag byter också humör och inspo med jämna mellanrum. Mitt problem är att jag aldrig tar mej för att avfölja.. Det är mao ett himla sammelsurium av löpning, yoga, mode, inredning, gölliga djur och vänner så klart 🙂

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-02-16 20:35:23 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Jag byter också humör och inspo med jämna mellanrum. Mitt problem är att jag aldrig tar mej för att avfölja.. Det är mao ett himla sammelsurium av löpning, yoga, mode, inredning, gölliga djur och vänner så klart 🙂

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2015-02-16 20:35:23 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Evelina & Marja: håller med, vänner kan vara de bästa att följa på insta!

  Träningsblogga: haha 🙂

  Sofie: vad härligt, ska spana in!

  Sara 2015-02-16 20:33:01
  Svara
 • Evelina & Marja: håller med, vänner kan vara de bästa att följa på insta!

  Träningsblogga: haha 🙂

  Sofie: vad härligt, ska spana in!

  Sara 2015-02-16 20:33:01
  Svara
 • Jag brukar vara rätt dålig på att hitta nytt, utan följer i princip samma hela tiden. Jag gillar mat/bakningsinspiration, gärna hälsosamma. Vänner är nog roligast att följa ändå!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-02-16 20:18:40 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Jag brukar vara rätt dålig på att hitta nytt, utan följer i princip samma hela tiden. Jag gillar mat/bakningsinspiration, gärna hälsosamma. Vänner är nog roligast att följa ändå!

  Marja - Baka Sockerfritt 2015-02-16 20:18:40 http://bakasockerfritt.se
  Svara
 • Jag lägger i stort sätt endast upp landskapsbilder och bilder på naturen!
  Väääldigt sällan det dyker upp en selfie på min instagram…kika gärna in på min @sofiemedin

  Sofie 2015-02-16 19:55:19 http://yasophoto.blogg.se
  Svara
 • Jag lägger i stort sätt endast upp landskapsbilder och bilder på naturen!
  Väääldigt sällan det dyker upp en selfie på min instagram…kika gärna in på min @sofiemedin

  Sofie 2015-02-16 19:55:19 http://yasophoto.blogg.se
  Svara
 • Selfies – hiss!!
  Tror ca varannan bild jag lägger upp är en träningsselfie 😉

  Träningsblogga 2015-02-16 19:27:11 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Selfies – hiss!!
  Tror ca varannan bild jag lägger upp är en träningsselfie 😉

  Träningsblogga 2015-02-16 19:27:11 http://traningsblogga.se
  Svara
 • Jag följer mina vänner men också sånt jag är intresserad av, t ex yoga, ett hälsosamt liv och lite flärd. Det är inte ofta jag avföljer någon. Men lägger gärna till fler. Kolla gärna in min insta: embla74, jag lägger mest ut från våra utflykter som vi gör i familjen.

  Evelina 2015-02-16 19:12:06
  Svara
 • Jag följer mina vänner men också sånt jag är intresserad av, t ex yoga, ett hälsosamt liv och lite flärd. Det är inte ofta jag avföljer någon. Men lägger gärna till fler. Kolla gärna in min insta: embla74, jag lägger mest ut från våra utflykter som vi gör i familjen.

  Evelina 2015-02-16 19:12:06
  Svara

senaste från Hälsa

metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Vanja Wikström
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Dasha Girine
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Träningsglädje
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Lifestyle
Sanne Alexandra
Man
Marcus Schuterman
Man
Viktor Frisk