Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

To do – Stockholm

Hej Stockholm. Hej sol och trafikkaos i hundra knutars backe. Hej latte i pappmugg och vänt på grön gubbe. Hej härligheten och alla mina älskade favoritsaker. Detta gör jag alltid när jag är i Stockholm:

1. Köper en latte på Espresso house (eller Sorelle espressobar som jag bor granne med).

2. Köper gofika från Fabrique tvärs över gatan.

3. Har tidiga frukostdejter. Ofta på Mellqvist, eller på min nya favorit Xoko. Gillar överlag att hänga runt Rörstrandsgatan runt 7 om morgnarna.

4. Åker buss om jag ska någonstans.

5. Köper på mig KOBO doftljus eftersom sådant är svårt att få tag på i Åre.

6. Myser i en nystädad och skinande ren lägenhet. Tack Rent 08 som har städat så att min sambo kan ägna kvällarna åt att springa egna pass och coacha fram andra och att jag kan komma hem till ett härligt fint hem.

7. Om jag hade kunnat så hade jag testat på Vici Athletics som ligger ett stenkast från lägenheten. Men det har jag nog sagt förut. Det pirrar i kroppen när jag tänker på strongman training och traktordäck.

lägenhet kungsholmen_02 lägenhet kungsholmen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger