Igår förmiddags åkte jag mot Björnen för att åka längd med journalisterna som är här uppe. Det var första gången jag satte en Salomon skin tec på mina fötter och det var spännande att testa. Det hade snöat hela söndagen men spåren i Björnen var nydragna och fina. Snön låg tung på granarna och det var massa oooh och aaaah över alltihop. Vilken måndag!

Både Atomic och Salomon lanserar den nya generationens vallningsfria längdskidor och jag åkte på en Salomon Equipe RC Skin. Det är en vallningsfri längdskida så man kan helt skita i hur kallt eller varmt det är ute och inte behöva tänka en sekund på vilken valla man ska ha. På med kläder och pjäxor och ta raka vägen till spåret.

Salomon Equipe RC Skin har som stighudar under spannet, vilket ger bra fäste typ jämt – och särskilt bra när det är klisterföre (klart jobbigaste föret om du frågar mig – mest för att klister är så klistrigt).

De nya vallningsfria skidorna betyder att du inte behöver åka med det där oljudet som fiskbensmönstrade längdskidor har, som tidigare varit alternativet om du velat köra vallningsfritt.

[insert]crosscountryfit[/insert] Jag, Marie Kjellnäs från Women’s Health och Frida Lindström som driver UCSP och som är en ambassadör och tränare för crosscountry fit [insert]crosscountryfit[/insert] Marie och Frida fastnade på bild igen – bakom och framför mig var också ett annat gäng journalister

0