Jag kan vara rätt irriterad på Stockholm när jag är här. Men vi börjar bli sams igen, jag och den här staden. Kanske för att jag möttes av en massa snö igår när jag landade på Bromma. Snö gör Stockholm lite snällare, även om många Stockholmare svär över det.

Det finns supermånga härliga grejer med Stockholm. Typ Kungsholms strand och Norrmälarstrand (dock ej en solig sommardag), personalen på Fabrique vid Fridhemsplan, Hantverkargatan, Sorelle espressobar, alla mina vänner som är här (jag hann med en morgonpromenad med den här härliga) och så min lägenhet.

Jag älskar att ligga i sängen om kvällarna och titta ut över Stockholmsnatten. Himlen är alltid ljus och från huvudkudden har jag utsikt över ett torn i ett stort hus som förmodligen är byggt tidigt 1900-tal. Jag undrar alltid vem som bor där uppe.

[insert]stockholm träningsglädje[/insert] Ett annat fönster – det som är närmast soffan.

0