Härliga, härliga måndagskväll. Jag älskar att jobba och jag älskar att ha semester så jag har styrt mitt liv till att alltid vara en kombo av båda. I julas jobbade jag i princip varje dag men det är kvällar som dessa som det snarare känns som att jag har semester varje dag.

Det var mörkt och runt -6 och Björnens skidspår var upplysta. Fast inte det jag tänkte åka. I pannlampans sken toknjöt jag av 10 km fina längdspår ute i skogen med månen bakom trädtopparna.

Skidorna gick som på räls och jag hade både bra fäste och glid och jag bara väntade på att få bli trött men det hände liksom aldrig. Det var först sista kilometern som jag kände att jag tappade i teknik. Den där milen kändes så himla kort!

[insert]längdspår i björnen[/insert] [insert]längdspår i björnen_honda civic[/insert] Vinterbilen – min Honda Civic Tourer

0