Det här med att göra film alltså. Det. tar. tid. Och en hel del ansträngning. I alla fall om det ska bli bra, och det vill vi ju.

Imorse var vi uppe lite senare än tuppen för att filma morgonklipp. Morgonvädret bjöd på soluppgångoch när vi trodde att showen var slut så kom extranumret: molnen la sig tjock på isen som dimma och det var färgsprakande där borta mot horisonten.

Jag sprang framför kameran. Fram och tillbaka och upp och ner. För backar alltså.

När vi tog paus i filmklippningen så gjorde vi podd istället. Den kommer upp imorgon, och sedan rullar det på hela våren med nya avsnitt. Det är så himla kul att höra att ni saknar den, även fast det är tråkigt att det dröjer några dagar mellan avsnitten såklart. Har du önskemål på ämnen och frågeställningar så hojta i kommentarsfältet; och är det några gäster från tidigare avsnitt ni gärna hör igen så berätta det också! Jag vet att många gillat när jag pratat med min mamma, psykoterapeuten, och det kommer fler avsnitt med henne till exempel.

Ikväll tar jag med mig min lillebror och visar hur man spenderar kvällarna när man inte är klassisk säsongare. Mindre öl, mer champagne!

[insert]sara vinter löpning[/insert]

0