Bergen ropade och nu är jag här igen. I mörkret, tystnaden och härligheten. Jag roade mig lite med att kika tillbaka på bilder från mina månader här i Åre. Det är tamejtusan fint typ jämt. Till helgen väntas snöchock. Och jag väntar besök!

[insert]åre[/insert][insert] åre copperhill[/insert][insert] åre copperhill[/insert][insert] höst i åre[/insert][insert] jörgens åre[/insert][insert] regnbåge i åre[/insert][insert] inversion åre[/insert][insert] åre träningsglädje[/insert][insert] åreskutan runt traningsgladje.se[/insert][insert] toppen åreskutan traningsgladje.se[/insert][insert] totthummeln åre[/insert][insert] åre[/insert][insert] åre sommar[/insert][insert] träning åre[/insert][insert] åre kabinbanan[/insert][insert] åresjön sara[/insert][insert] träningsbloggar sara åre[/insert][insert] längdspår åre[/insert][insert] längdspår åre björnen skidcenter[/insert]

0