Jag har testat några olika varianter av miljövänligt tvättmedel det senaste året. På Kretsloppshuset i Mörsil, i deras lilla butik fullt med ekologiska och bra saker, köpte jag auyrvediskt tvättmedel en gång men det funkade bäst den första veckan som jag använde det.

Inför jul fick jag testa tvättmedlet från Galltvål och det skickade jag även iväg till ett gäng bloggläsare – tillsammans med en energibar och en uppmaning att ge sig iväg på äventyr! Ju skitigare och äventyrligare desto bättre, av naturliga anledningar.

Galltvål tvättmedel är miljövänligt och ekologiskt och innehåller bara naturliga saker och inga kemiska färgämnen eller konserveringsmedel eller blekmedel eller optiska vitmedel eller slipmedel. Dessutom är det särskilt framtaget för funktionskläder.

Det neutraliserar dålig doft och är dessutom skonsamt vilket gör att dina träningskläder, som förmodligen är gjorda i tekniska material, håller längre. Att du inte ska använda sköljmedel när du tvättar dina funktionskläder har du förresten koll på, eller hur?

Här är mer information om Galltvål och tvättmedlet.

[insert]galltval-tvattmedel[/insert] Jag har inte fått betalt för denna post, däremot har jag fått produkt för test och produkter att skicka iväg till bloggläsare.

0