Jag har funderat mycket över inredning de senaste dagarna. Det gör jag alltid när jag är i Stockholm. I Åre eller Halmstad hinner jag inte tänka på det av en enda anledning: det finns för mycket annat att göra. Så många stigar att upptäcka, fjäll att försöka titta sig mätt på och hav att blicka ut över. Ja, ni fattar.

Men, jag har fastnat för några inredningsprojekt med väldigt mycket DIY som jag tror skulle kunna vara både enkla, smarta och ibland lite roliga:

Överst vänster: så himla snygg färgkombo. Grått och guld. Älsk! Här är före- och efterbilder.

Överst mitten: enkel och snygg lösning som man kan göra själv. Här kan man ju hänga sina snyggaste träningskläder (eller nåt).

Överst höger: rolig grej att ha i tvättstugan. Mina singelstrumpor hamnar bara i en sorglig hög som alltid växer.

Mitten vänster: måla handtagen på dina köksredskap i trä. Kul present om inte annat! Men kolla upp färgen före, det vore tråkigt med färggifter i maten…

Mitten mitten: det här vore en cool lampa att göra själv. Klistra småleksaker på varandra och spraya i valfri färg. Här är tips på hur du gör.

Mitten höger: jag har stora vita väggar jag vill måla och inspireras av färgkombinationer och hur andra gör. Såhär kan man ju göra till exempel.

Nederst vänster: spraymåla klädhängare för en snyggare garderob.

Nederst mitten: du vet alla de där stigarna du sprungit på och utmaningarna du tagit dig igenom? Virka vägen på en karta och rama in – roligt och inspirerande på rätt ställe. Tips från Martha Stewart.

[insert]easy diy ideas[/insert]

0