Minusgraderna har lugnat sig lite så när jag kom hem från jobbet dröjde det inte länge innan jag drog på mig understället och träningskläderna, snörade på mig mina dubbskor och trädde stavarna i händerna. Jag började med en lugn jogg med stavarna i runt 10-12 minuter. Det kändes härligt i kroppen. Stavar i händerna ger mig ett bättre löpsteg. Dessutom hade jag precis snapchattat med en blivande brud och visat brudtärneklänningen som kom med posten idag så jag var full med positiv energi!

Efter uppvärmningen kom jag till backen som ligger precis bakom mitt hus. Upp och ner 6 gånger. Backen är rätt lång men jag valde att sprinta en kortare bit och få upp mycket flås snabbt.

Sedan gick jag hem och körde 15 minuters amrap med gummiband med fokus på överkroppsövningar. I mina amraps fokuserar jag inte på att göra allt så snabbt som möjligt så att jag får in mesta möjliga reps under de där 15 minutrarna – men det är skönt att bara göra och slippa räkna.

[insert]sara marmot[/insert]

0