Jag har fått några lådor Healthy box under hösten och vintern allteftersom de har kommit ut – och lådan jag fick med posten häromdagen kan vara den allra bästa.

1. Framförallt: ingefärskolorna (ginger chew mango heter de med korrekt ord) från Renée Voltaire. Jag. dör. vad. goda! Perfekt när man har ett lätt sötsug för detta godis, som typ är nyttigt, kan jag äta en (eller kanske tre) men sedan är det nöjd. Ingefäran ger ett perfekt sting!

2. Hårsnoddarna från Taniko var också bra. Jag har använt Blax ett tag (jag köper dem på Kicks) och de sitter som berget och syns knappt vilket gör dem bra för flätor. Taniko är bra eftersom de är gjorda i silikon och glider inte ur håret – och så har de inga metallplattor heller (vilket skadar håret).

3. Noa Relaxation är en dryck som kom med en tidigare låda men senaste smaken som jag fått prova, blåbär och björksav, är en riktigt god dryck som inte är särskilt söt utan smakar alldeles lagom. Lite som osöt lingonsaft typ. Drycken innehåller bland annat grönt te (en flaska motsvarar typ 15 koppar) och här finns mer att läsa om innehållet.

[insert]noa dryck blåbär[/insert][insert] healthy box[/insert]

0