Ibland äter jag gröt. Jag blandar alltid i en skvätt mjölk och ett ägg. Den blir lite krämigare då. Andra gör den helt på mjölk eller till och med grädde. Jag behöver inte all den energin för egen del men det där ägget är smart tycker jag. Jag kläcker i det i slutet. Jag brukar också ha i vanilj eller kanel eller kardemumma mot slutet, jag tycker det är godare när hela gröten smakar ljuvligt av släta kardemummabullar än att ha det strösslat på slutet.

Sist ut är gröt på burk. Gjord som ovan men med ett lager chiasylt emellan. Man kan vara hur kreativ som helst och även om det kanske inte smakar annorlunda så är det roligare. Jag tänker mig att man kan ha mangokräm, apelsincarpaccio eller jordgubbssylt mellan gröten också.

[insert]gröt träningsglädje 02[/insert][insert] gröt träningsglädje 01[/insert]

0