I Hanna Göranssons kokbok Friendly food har jag vikt många hundöron. Det är en kokbok med recept på mat och bröd och efterrätter utan gluten, socker eller mjölk. Jag har till exempel gjort glutenfria pannkakor från den boken – supergoda. Ikväll gjorde jag en glutenfri wrap.

Det tog ungefär en kvart varav de flesta momenten bestod av att vänta så jag kunde scrolla instagram på min iPhone. Jag blandade ihop bovetemjöl, fiberhusk, ägg och vatten. Ut på plåt och in några minuter i ugn.

I min wrap hade jag räkor, avokado, lite grönsaker och salsa. Koriandern som jag köpte för några dagar sedan hade vissnat ihop helt så jag blev utan.

Som vanligt laddar jag på för mycket grejer i mina wraps så de blir svårätna. Men det smakar lika gott med kniv och gaffel såklart!

Innan middagen hade jag varit ute och sprungit. Ungefär 50 minuter med pannlampa. Medvind åt ena hållet, motvind åt andra.

[insert]glutenfria wraps[/insert]

0