Sportbranschtidningen Sportfack brukar ha årliga priser och utmärkelser för bästa produkt och grejer och i år vann Silva gear of the year för sin pannlampa Trail speed elite. Grattis säger jag och håller med.

Jag har ett gäng olika Silvalampor hemma, senast köpte jag en lampa för cykling, och jag tycker att de fungerar till mycket. Det var också ett av skälen till vinst: att man kan använda pannlampan till löpning, cykling och längdskidåkning till exempel (plus typ när man mekar med bilen, bär in ved från ladan, går ut med hunden, fodrar hästar i stallet eller vad folk nu gör).

Ledljus blev ju uppmärksammat under Nobel och det är fiffigt att kunna ta det med sig.

Silva trail speed elite finns t.ex. här.

[insert]marmot[/insert] Pannlampa – gear of the year

Inlägget innehåller affiliatelänk

0