Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Sundays are for dreaming

Efter en fin långhelg i Stockholm är jag på väg norrut igen. När jag är här i storstan blir det oftast väldigt intensivt och jag har som ett mötesschema med folk att träffa och saker att göra. Den här gången fick jag till en balans; även om jag gärna skulle träffa alla jag känner så är det tärande att känna att jag aldrig räcker till.

I torsdags kväll hann jag inte med så mycket; en promenad på Stockholms gator för att köpa take away. En kik i jobbdatorn och sedan godnatt.

På fredagsmorgonen gick jag en promenad med Jessica. Efter jobb och sådant fick jag besök av Linda som intervjuade mig till hennes podcast. Jag har sett henne flimra förbi i mina kanaler, och framförallt med Better bloggers, så det var kul att ses live. Lite senare kom Annika för att fira helgen med en löptur. Vi åt semlor och spelade in min 50:e pod. Och så snart hon försvann hemåt sitt håll för fredagsmys träffade jag min vän Ella. Vi gjorde burgare på älgkött (från Hälsingland såklart) och tallegio och satt i soffan under ett täcke och hade en lång kompiskväll.

När det blev lördag tog jag lång sovmorgon och spenderade hela förmiddagen bland kuddar och lyssnade på pod i ett halvslumrande tillstånd. Rätt så snart fixade jag mig i ordning inför barndop i mysiga Duvbo i Sundbyberg. Efter goda pajer och tårta styrde jag in mot stan och drink på Nowsh & Chow med Ella och Johanna (dessa två) och sedan Flashdance på China.

Natten avslutade vi på Grand Central och så fick jag sms om att min sambo var hemma vilket var en trevlig överraskning eftersom han egentligen skulle varit i Halmstad på jobb.

Söndagsförmiddagen blev något av en repeat på lördagen. Jag älskar att ligga och bara göra ingenting och lyssna på God morgon världen. Min sambo drog iväg ganska tidigt till Team Stockholm Marathon eftersom han är med och leder sub3-gruppen. Vi hade en liten lucka mellan det att han kom hem tills dess att jag måste bege mig norrut och den tiden spenderade vi tillsammans med brunch.

Kommande vecka blir av det lugna slaget. Ja, jag har faktiskt en hel drös av dem framöver. Fast så brukar jag nog säga och så blir det helt annat tids nog ändå.

Jag har haft riktigt fina träningsdagar i januari och planerar att fortsätta så. Denna vecka planerar jag för:

60-90 minuter längdskidåkning, klassiskt.

30-40 min längdskidåkning, skejt.

2 tillfällen med 15 minuters styrketräning.

60 min backträning (inte intervaller utan mer backnötande)

40 min löpning med 20 min rullande backintervaller.

30 min intervaller på trainer.

60-90 min distans på cyclocross.

30 min simning.

45 min lätt distanslöpning.

Hur ser din träningsvecka ut?

hay lakan

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Chrystelle Eriksberger