Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gröt

Ibland äter jag gröt. Jag blandar alltid i en skvätt mjölk och ett ägg. Den blir lite krämigare då. Andra gör den helt på mjölk eller till och med grädde. Jag behöver inte all den energin för egen del men det där ägget är smart tycker jag. Jag kläcker i det i slutet. Jag brukar också ha i vanilj eller kanel eller kardemumma mot slutet, jag tycker det är godare när hela gröten smakar ljuvligt av släta kardemummabullar än att ha det strösslat på slutet.

Sist ut är gröt på burk. Gjord som ovan men med ett lager chiasylt emellan. Man kan vara hur kreativ som helst och även om det kanske inte smakar annorlunda så är det roligare. Jag tänker mig att man kan ha mangokräm, apelsincarpaccio eller jordgubbssylt mellan gröten också.

gröt träningsglädje 02 gröt träningsglädje 01

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg