Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Stockholm

Jag kan vara rätt irriterad på Stockholm när jag är här. Men vi börjar bli sams igen, jag och den här staden. Kanske för att jag möttes av en massa snö igår när jag landade på Bromma. Snö gör Stockholm lite snällare, även om många Stockholmare svär över det.

Det finns supermånga härliga grejer med Stockholm. Typ Kungsholms strand och Norrmälarstrand (dock ej en solig sommardag), personalen på Fabrique vid Fridhemsplan, Hantverkargatan, Sorelle espressobar, alla mina vänner som är här (jag hann med en morgonpromenad med den här härliga) och så min lägenhet.

Jag älskar att ligga i sängen om kvällarna och titta ut över Stockholmsnatten. Himlen är alltid ljus och från huvudkudden har jag utsikt över ett torn i ett stort hus som förmodligen är byggt tidigt 1900-tal. Jag undrar alltid vem som bor där uppe.

stockholm träningsglädje Ett annat fönster – det som är närmast soffan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Foodjunkie
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Paulina Forsberg