Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hill sprints

Minusgraderna har lugnat sig lite så när jag kom hem från jobbet dröjde det inte länge innan jag drog på mig understället och träningskläderna, snörade på mig mina dubbskor och trädde stavarna i händerna. Jag började med en lugn jogg med stavarna i runt 10-12 minuter. Det kändes härligt i kroppen. Stavar i händerna ger mig ett bättre löpsteg. Dessutom hade jag precis snapchattat med en blivande brud och visat brudtärneklänningen som kom med posten idag så jag var full med positiv energi!

Efter uppvärmningen kom jag till backen som ligger precis bakom mitt hus. Upp och ner 6 gånger. Backen är rätt lång men jag valde att sprinta en kortare bit och få upp mycket flås snabbt.

Sedan gick jag hem och körde 15 minuters amrap med gummiband med fokus på överkroppsövningar. I mina amraps fokuserar jag inte på att göra allt så snabbt som möjligt så att jag får in mesta möjliga reps under de där 15 minutrarna – men det är skönt att bara göra och slippa räkna.

sara marmot

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Träningsglädje
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger