Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Tre trender i tiden

Vad har hänt med juicetrenden? Förra året var den enorm och infiltrerade alla bloggar men nu är det knappt någon som juicar. Eller så har det blivit så pass vanligt att det inte platsar i var och varannat blogginlägg? Jag inväntar fortfarande fler superjuicer i butikshyllorna, framförallt i kioskerna. Lite som detta.

Det fina med Soul Cycle i NYC var att man inte behövde ett gymkort. Man köpte plats på nätet bara, och betalade för de klasser man gick på. Be.Core på Kommendörsgatan i Stockholm funkar på samma sätt: köp så många klasser du vill. Smidigare än ett klippkort. Jag väntar på att fler övergår till samma koncept.

Jag noterar träningstrenden bland unga bloggare och hur e-handelstjänsterna jobbar med content. Såväl Nelly som Gina Tricot använder sig av bloggare för att kicka igång försäljningen 2015. ”Bloggare är de nya rockstjärnorna” summerade en deltagare på en föreläsning om bloggare och påverkan, som jag höll i höstas. Det här området är superspännande och jag ser fram emot vad mer som händer detta år!

Har du noterat några trender (eller frånvaro av trender) under de första dagarna av 2015? Eller kanske några andra tecken i tiden? Jag tycker förresten att Jessica Gedin alltid spanar fantastiskt bra i P1:s Spanarna, nu senast i fredags (podtips!).

craft sportswear runlimitless sara rönne

Min kampanj för Craft Sportswear förra våren. Inte en del av contenttrenden eftersom jag var med som vanlig person och inte nödvändigtvis som bloggare. Men det gjorde kampanjen lite roligare ändå: den innehöll riktiga löpare av olika slag och bakgrund.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Petra Tungården
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Man
  Niklas Berglind
  Mode
  Chrystelle Eriksberger