Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Training goal

Check på årets första löppass. Jag har precis laddat hem träningsappen Training goal och har färglagt första rutan. Jag vet att t.ex. Camilla använde Training goal som träningsmål hela förra året och kommer köra en repris i år – är det fler där ute som använder appen? Jag har börjat med att sätta ett träningsmål för januari men om jag gillar appen (och inte tröttnar på färgglada rutor) så kommer jag att fortsätta. Jag heter sararonne (det gör jag på de flesta ställen oavsett app eller plattform) om ni vill hänga med mig!

Just nu sitter jag lycklig i soffan med nytvättat hår och bubbel i glaset efter en skön lätt och lagom distansrunda med Snabba Fötter, Åsa och Viktor. Vi sprang bortåt Duved på glashala vägar och kunde lätt ha platsat i vilken reklamfilm för reflexer som helst. Vi syntes sjukt bra som alla sprang i reflexförstärka kläder och pannlampor på huvudet.

Jag tror att de flesta inbitna löpare vet vikten av att synas. Om du någon gång frågar dig om du är en löpare, titta ner på din klädsel och konstatera ja eller nej beroende på om du bär reflexer så att du syns i mörker eller inte. Skit samma hur snabbt, långt eller ofta du springer.

löpning åre sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Vanja Wikström
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Dasha Girine
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Träningsglädje
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Chrystelle Eriksberger
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Man
  Niklas Berglind
  Lifestyle
  Sanne Alexandra
  Man
  Marcus Schuterman
  Man
  Viktor Frisk