Den här vintern verkar vara vintern då jag slår slag i saken på riktigt. Efter evigheter av velande köpte jag mig en cyclocross. Och efter ungefär lika mycket velande har jag idag köpt mig ett par skejtskidor. Jag var på Intersport här i Åre redan innan Lucia men eftersom det inte var skidföre då så sköt jag upp det. Nu har det typ snöat mer än en halvmeter att döma av möblerna på balkongen så nu var tiden inne.

Skidorna stod vallade och klara i butiken så jag hade lätt kunnat knäppa på mig dem utanför Intersport och skejtat hem. Nu blev det inte riktigt så, men nästan. Jag promenerade hem med skidorna på axeln, bytte om, och tog mig ut på isen. Det var inte riktigt optimalt skidföre, längdspåren på Åresjön är dragna för klassisk skidåkning och jag harvade runt i ett rätt så smalt skoterspår och övade lite på olika växlar. Mest lycklig var jag för att överhuvudtaget vara ute och känna på dem lite.

[insert]skejtskidor sara[/insert]

0