Jag är tillbaka i Åre. Hemma igen. Det finns något rogivande med att köra bil – jag älskar det. Det ger mig tid för eftertanke och reflektion och jag har funderat massor på mitt 2015 och hur jag vill att det ska bli. Själva nyårsafton bryr jag mig inte om så mycket, men jag älskar nystarter och att få börja om från början och satsa allt på att göra det bästa av det mesta.

Nyårslöften, eller målsättningar som jag hellre kallar det, kan bestå av både stort och smått och igår när jag skulle sova kom jag på en grej jag verkligen vill göra mer av 2015: se på film. Interstellar, Gone girl och Wild – till att börja med. Men allra helst massor av film! Allra roligast vore att ha en filmklubb där man diskuterar filmen tillsammans över ett glas vin men jag får kanske nöja mig med egna reflektioner ändå…

Förutom just film har jag också funderat över målsättningar i min karriär, mitt bloggande, min hälsa, mitt privatliv, mina hem och inte minst den stora kategorin upplevelser.

Hur gör du med dina nyårslöften och målsättningar? Och framförallt – vilken är den allra bästa film du sett som du tycker att jag ska se?

[insert]Honda Civic[/insert][insert] bydalsfjällen[/insert]

0