Hallå där, hur går det med julklappsstöket?Jag har ju inte så himla många att ordna egentligen, bara två –  och så dessa tio – (jag har inte dragit vinnare ännu, men det kommer i helgen!) som kan vara de svåraste. Men det är kul – det känns som roliga julklappar!

Hur som helst, när huvudet snurrade som mest så kom jag på tre kul julklappstips till dem som redan har allt:

1. Tid (kanske till att träna?).

2. En kul box! Typ denna!

3. En cocktailkväll. Jag gav det till min kompis Annika när hon fyllde år – en upplevelse och ett himla kul kommande minne. En riktigt uppdressad kväll med läppstift och eleganta cocktails och lyxiga snittar. Vi kommer köra den hemma och för att symbolisera den framtida kvällen så fick hon småflaskor med Malibu och annat som fysisk present. Jag har tidigare fått norrsken av henne, den upplevelsen är inplanerad i vinter!

(Bonustips: det är många som ger bort min sambo som diverse födelsedagspresenter och julklappar, det kan ju också vara ett tips om man vill ge bort en riktigt bra löpcoachtimme eller två!)

Vad är dina bästa julklappstips till någon som har allt? Kanske något kul DIY?

[insert]träningsglädje[/insert] Jag och Annika – snart blir det norrsken och cocktails!

0