Jag är otroligt glad över att jag kommer köra Honda hela vintern. Efter kampanjen Week of fun som jag kickade igång i Idre har jag smygkört den magiskt blå Honda Civicen i Åre i väntan på ett officiellt besked. I vinter är det jag som hårdtestar denna Honda på snöfyllda vägar, isiga backar och med massor av grejer i bagaget: cyklar, skidor, säckar med julklappar och inte minst en hel drös med vänner. Fast de gör sig nog bäst på sätena.

Mitt eget mission för den här perioden är att leva efter Hondas motto: the power of dreams. Ni är några som undrat över min bucket list för vintern. Jag har nämnt att jag filat på den. Men, vad består den egentligen av? Jo, typ detta:

> åka till Trillevallen och åka skidor (kanske gå på tur)

> åka skidor i Bydalsfjällen

> gå på tur till Blåhammaren – eller med snöskor

> dricka champagne (dock ej i kombination med bilkörning)

> åka mycket skejt på isen

> bada badtunna

> gå randonnée

> äta på Ölbaren

> åka skidor från Åre till Huså

> ta mig till Vita Renen, fjällstationen på Renfjället, för egen maskin (typ snöskor)

Vad står på din bucket list inför vintern?

[insert]honda civic[/insert]

 

0