Efter jobbet hade jag en inbokad ansiktsbehandling med Malin på Holiday Club spa. Mitt bland snöyran vi njuter av här i Åre, julglada barn, familjer som checkar in, boende på hotellet och bad och bus i upplevelsebadet så finns en lugn och mysig oas bara några meter från alltings mittpunkt. När man går in i rummet med den dova belysningen så lämnar man verkligheten i väskan där man stoppar ner sina kläder och istället myser man in sig i den stora morgonrocken.

Inne i behandlingsrummet får man ligger under varma täcken medan hudterapeuten jobbar med med mjuka sköna rörelser. Rengöring, peeling, massage och massor med fukt genom ansiktsmasker och crèmer.

Jag kan inte låta bli att tänka på det som det stora julbadet. En lugn stund innan julen sätts igång. Ett avstamp inför något nytt. Så hinner du inte med sådan här typ av egentid innan jul så finns det fler dagar innan nyår!

Efteråt gick jag in på badet på Holiday Club och simmade en halvtimme. Det var jag och några till där inne, men som vanligt hade jag hela bassängen för mig själv. Superlyx!

Halvtimmen i vattnet gav mig ytterligare tid för reflektion; vad som hänt det här året – var jag är och var jag är på väg. Eller vill vara på väg.

[insert]holiday club[/insert]

0