[insert]IMG_9232 hälsingland copy
[/insert]
 07.30. God morgon världen. Jag vaknar utvilad – just nu är det dock oklart vad som är härligast, lördagsmorgnar eller söndagsmorgnar? [insert]IMG_9243 hälsingland edsbyn[/insert] 08.40. Vi styr bilen mot Edsbyn och vintersolen får det mesta att gnistra och glimma. På Sommars bageri köper vi som en slät bulle i form av en julbock. [insert]IMG_9277 hazel[/insert] 12.00. Vi har fått besök av fyrbenta vännen Hazel, 9 månader. Här kommer hon i full fart. [insert]IMG_9297 göra egen krans[/insert] 13.30. Ladugårdsdörrarna ska kläs med julkransar så mamma grejar med det. Jag kollar mest på. Det brukar bli bäst så. [insert]IMG_9303 sara marmot[/insert] 15.20. Det är kallt så jag drar på mig extra allt. Underställ i merinoull och den här jackan från Marmot. Och så reflexväst från Craft så att jag syns. I öronen: Spanarna. [insert]IMG_9326 prinskorv[/insert] 17.00. Jag är oändligt sugen på julmat så det kokas ägg och steks prinskorv. Sedan blir det jultallrik till middag. Innan dess drack vi glögg när jag kom hem från löpningen. [insert]
IMG_9340 hazel[/insert] 19.05. Hela familjen ligger utslagna framför TV:n i vardagsrummet. Lilla Hazel också. [insert]

0